Bu arada Ts-Juventus :D
Printable View
Bu arada Ts-Juventus :D
Ts-Juve :D
Dün akşam izliyordum bu lanet programı yine iddia etti çakar:
Spor Dünyası @sporistacom 12 sa
Ahmet Çakar: Ben Galatasaray'a hangi takımın çıkacağını biliyorum; Chelsea çıkacak. Bakın çıkabilir demiyorum, çıkacak diyorum.
TS-Juve kurası :D
http://s7.directupload.net/images/131216/at3xaoet.swf
burak diyenler olmuşta adam geçen seneki hem avrupa hemde ligdeki başarının arkasındaki en önemli isimlerden biri. Kendi yeri dışında heryerde oynattılar bu sene. İyi niyetiyle koşuyo basıyo pres yapıyo pozisyona giriyo elinden geleni yapıyo bazen olmayınca olmuyo ama. Silip atılcak bi adam değil.
trabzona üzüldüm bahtsızlık bu olsa gerek..
Bu cakarda bi kerametmi var yoksa salliyo tutturuyomu bilmiyorum ama bu kura cekimlerine olan inancim bitmistir
Trabzon da gitti Juve'yi çekti dedim ben fazla başarı göze batar diye. :)
Futbol konulari yasak degil miydi?
ne zaman kavga edecekler acaba..
Trabzonlular yapılan ankette en çok Juve'yi istiyorlardı.
Şimdi onlar düşünsün :D
arkadaşım dün benim gördüğüm;
-maç başında (taraftar 5-6 kişiyi çağırdı bilirsin bunlar hep sevilen isimler) adamı çağırdık diğerlerinden 3 adım uzaklaştı lakayt bir şekilde elini salladı hepimiz bozulduk açıkçası. (gökhan zan iki defa çağırıldı her defasında önümüze kadar geldi adam sevgimize samimiyetle karşılık verdi diğer oyuncular gibi)
-daha topu almadan 3-4 defa kendini yere attı.
-rakip defans sürekli dikkatli bir şekilde savunma yaptıkça topun üzerinden 5 defa atladı drogba' yı top alamıyomuş gibi gösterdi.(top oynuyorsan bilirsin aynı fake'i max iki defa atarsın)
-ayakta duramadı koşuyo pres yapıyor demişsin rica ediyorum bir daha izle umut dışında pres yapan yok.
özetle bende dün akşama kadar senin gibi düşünürdüm. ama dün adamın ciddi anlamda iyi niyetli olmadığına inandım.
trabzon yener juveyi.
Bede anlamadım:D
:DDiğerlerine bakıpta sevinmek ayrı tabi daha gerçekçi bakmak lazım, işte bunlar güçlü diğerleri kolay lokma gibi yorumlarsak çok yanarız daha öncekiler gibi, sonuçta buraya gelmiş takımın kötü olma şansı yok, ayrıca chelseaden bahsediyoruz en kötü hali bile(ki değil) çatır çatır oynar.. gs nın en iyi hali için bile bu durum geçerli ki durumu az çok ortada
Şans düşük ama hayırlısı demek lazım..
paralar gelsin amann iddaa dan
kg var
tg 2-3 galatasaray ms 1 var :D