Benzinden , trafikten ve stresten sıkılanların dönüp dolaşıp çıkış yolu olan motosikletler için bir bölüm açılsın artık. Sitede o kadar motorcu arkadaş var. Bence güzel bir şekilde büyüyecektir.
![]()
Benzinden , trafikten ve stresten sıkılanların dönüp dolaşıp çıkış yolu olan motosikletler için bir bölüm açılsın artık. Sitede o kadar motorcu arkadaş var. Bence güzel bir şekilde büyüyecektir.
![]()
Motor bölümü iyi olurdu aslında, bende fena sardım bu aralar racinge, 250 likle başlamayı düşünüyorum))
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Ben de isterim böyle bir bölüm olmasını. Ama sitenin düzenini alt üst edebilir boru takarak gezen çakma motorcular. Doluştular mı da kurtulması kolay olmaz![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
250liklerin sesi güzel olsa bende niyetlenirim diğerlerini zaptedemem diye korkuyorum![]()
Müdür 13 yıldır arabalarla uğraşıyorum , 1 defa cila atmışlığım yoktur. O yüzden bile.Detailing sadece otomobil konusu değil ki hem zaten , motosiklet detailing'i de olabilir. Tekne bile olabilir
![]()
Valla ben bir kara , ördek ya da 3.5 luk ne diyorlarsa ondan almayı düşünüyorum , ne dersiniz ?Bordo falan.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)