İntegra Bambaşka.
Printable View
İntegra Bambaşka.
Kesinlikle CRX :) Swap B16 ;) Benim Hayallerimin Arasında k20 CRX Varda Kolay Bi İş Değil O :)
Her 2 aracada sahibim, şimdi hangisi için ne diyeceğimi şaşırdım fakat turbo vs düşünüyorsanız zaten crx 'in mevcut motoru olan d16a9 da sıkıntılarınız bitmez , çok para harcarsınız hep bir yerlerde problemler çıkar.. Swap yaparım turbolarım derseniz eyvallah , integra daha oturaklı ve yüklediğinde zımba gibi giden bir araç , fakat uçsun vs diyorsanız aynı speclerdeki bir eg civiğe geçilebilirsiniz. Benim gözümde sıralama şöyle ; fırlama bir araç olsun diyorsanız crx , oturaklı ,konforlu olsun diyorsanız integra , para harcıcam , uçuracam diyorsanız eg civic derim.. Hee ama crx başkadır onuda belirteyim :D
crx sohc vtec +turbo güzel olur ama bi o kadar masraflı sadece şanzuman olayı bile adamı delirtmeye yeter :)
ben kullanıyorum crx sıkıntı yok swap olayı eg de crx göre çok daha kolay :)
enine fark yokta sanırsam.. derinlikte fark var.. Azcık açık durur kaput olsun :)
yani
http://image.hondatuningmagazine.com...ngine_shot.jpg
http://www.k20a.org/upload/dsc_0320.jpg
Şimdi şöyle dostum , crx seninde bildiğin gibi zaten zor tutunan bir araç , stabil gitmiyor yüksek güçlerde ve süratlerde , gücü yere aktarma ve tutunuş anlamında en başarılısı bence eg kasa. Bu arada örneğin b18a makineyi crx e koyduğunda eg dekinden yere daha yakın oluyor vs vs gibi, tabikide motor boşlukları aynı haklısın ;)
arkadaşlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum bi çoğunuz integra diyor :) crx hafiflik konusunda çok cezbediciydi gene söylüyorum ama bi videosunu izlediğimde araca yüklendiği zaman deligi sarıyor ama gidemiyor yol tutuşu olmadığından bi an düşündümde bukadar hafiflik o hızda sanırım pekde sağlıklı olmuyor e21 e m50b25 swap yaptım turbolamak istedim 10 tl yi gecik masraf cıktı zaten bu zamna kadar 20 tl harcandı bi 10 daha gitmez gitsede o fiyata satılmaz :) o yüzden böyle sıfırdan turboya başlicamız bi arac yapalım dedik ve kararı integra diye verdik hadi hayırlısı
Hayirli olsun derim komple girisiceksen detaylı alabildiğine kadar uygununu almaya bak bence ztn tesisat vs degiseceksin. Çok param gidecek ve geri dönüşü olmicak acele etmeden alabildiğine kadar uygun malzemeler al derim
Motor içinden hangisi daha sağlıklı olur onu bilemem. Ama tek bişey diycem o direksiz kapılara iyi bi swap oldu mu tadından yenmez bi araba olur
Allah kolaylık versın inşallah istediğin gibi bir sonuc cıkarırsın ortaya:)