(Yapmadı) :D
Printable View
bu sene kuraklıktan dolayı kurufasulye kara borsa oldu 2,3 ay içinde %50 60 varan zam yedi.kilosu 7 tl civarı oldu
Vay arkadaş. :D
Is hala guncel arkadaslar.
Fiyatta degisiklik varsa konusalim mert. Ama o paraya iiihh hacii sen istiyor fasulye verecek 100k daha :)
iş güncel, fiyat teklifi verirseniz bende karşı tarafa sunarım. ona göre birşeyler yapabiliriz.
alımı ikiyede bölebiliriz, bir kerede o kadar çok miktar bulmamıza gerek yok.
Güncel beyler.
bakliyat işi yapan arkadaşımdan fiyat istedim.Yarım saate kadar bilgi vericem.
Haber bekliyorum, kimseler dönmedi bana.
Yarın bilgi vereceğim sana.
Bir müşterim var Ortadoğu için bu işi yapıyor görüşemedim, yarın görüşüp döneceğim.
Koca ülkede kuru fasulye bulamadık gitti :D
Benim arkadaş var sabit balık işi ve ek olarak yumurtadır vs'dir yapıyor bu tür toptan (genellikle yurtdışına ihrac ediyor) Telefon numaranı verirsen seni bi arasınlar. Bahsettim konudan. Çok çeşidi var hangisi dedi :)
Mert ben numaranı bıraktım bizim bakliyat işi yapanlara ama geri dönmemişler demek ki, bu devirde iş bulupda peşinden koşmayanlarda var işte görmüş olduk. Kendi bilicekleri iş.
Yardımlar için teşekkürler. Valla sonra insalar şikayet eder iş yok diye falan.
nakit bu para ama iş yapamadık gitti :D
Telefonum: 0555 563 16 43 Can. 7-11 numara arası hiç fark etmiyor ürün. karışık kuruşuk çuval çuval alcaz hemen.
Geri donmemekle alakasi olduğunu düşünmüyorum . Para olsa bile fasulye bu sene mahsul az olduğundan dolayi hem az hemde elde olanlar mart ayina kadar rezervasyonlu durumda paranin nakit olmasiyla da alakasi yok alacak kisiler ekim ayindan martta teslim edilecek malin parasini nakit odeyip bekliyorlar .
telefonla aramıştım, belirttiğim tonajda düşünürseniz yardımcı olurum.