Arkadaşlar koyu füme renkli 94 model e34 520i aracım dün gece Ankara çankaya y.Ayrancıdan çalınmıştır. plakası 06 KHJ 63 dür. görenlerin duyanların 0532 685 91 41 numaralı telefondan tarafıma ulaşmalarını rica ederim teşekküler
Arkadaşlar koyu füme renkli 94 model e34 520i aracım dün gece Ankara çankaya y.Ayrancıdan çalınmıştır. plakası 06 KHJ 63 dür. görenlerin duyanların 0532 685 91 41 numaralı telefondan tarafıma ulaşmalarını rica ederim teşekküler
Yazık günah ya insanların dişinden tırnağından artırıp biriktirdiklerine göz dikmişler !
Allah yardımcınız olsun inşallah bulunur resim atmanız işinizi kolaylaştırır
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
unoların kapıları normal ev anahtarıyla bile açılabiliyor, hafif açılı soktugunuz zaman lak diye dönüyor kilit mekanizması.. ayrıca kontağıda aynı şekilde.. ince ve sivri, dişsiz sayılabilecek bir anahtar bile çalıştırabiliyor arabayı. Çalması kolay, uno olduğu için belki insanlar pek takipte etmiyor, muhakkak edeni vardır ama 100binlik bir bmw çalınmasıyla 6-9 binlik bir unonun calınması farklı bir his yaratabilir diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun denk gelirse trafikte falan hemen haber veririm
Uno için kapı üstleri tavanda ordan kanırtıyorlar ve açılıyor, kontağıda anahtar giren yeri kırıyor içindeki dönen mekanizma kalıyor sadece direksiyon kilidinide kırıyor çalıştırıyor
Kapıyı açması, çalıstırması çok kolay o yüzden çok çalınıyor
geçmiş olsn
beyler yazdııklarınızla neredeyse uno çalma klavuzu olusturucaklar bence editleyin unom olsa tedirgin olurdum
şahinle ilgili bir kaçda ben yazıymmı![]()
tanıyorum önceki arabamı çaldıklarında tanışmak nasip olmuştu arabayı geri alırken gazabıma uğramışlardı belkide başka biri bilemiyorum
Umarım bir an önce bulunur yalnız bir fotoğraf eklerseniz daha kolay ayırt edebiliriz..
bi konu vardı türkiye fiatla beraber araba üreticek dieunoların çalınma olayı aklıma getirdi
ayrıca geçmiş olsun
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)