Selamlar. Yeni aracıma yay bakıyorum da ne önerirsiniz tecrübeli arkadaşlar ?
aklımda eibach var ama sportline mı - pro kit mi ?![]()
Selamlar. Yeni aracıma yay bakıyorum da ne önerirsiniz tecrübeli arkadaşlar ?
aklımda eibach var ama sportline mı - pro kit mi ?![]()
en az seken hangisi ise onu alın bir arkadaşımın aracında ne var bilmiyorum ama düz yolda sekerek zıplayarak gidiyor
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Eibach lar cok sert deil 106 ya takmıştım ama cok düşürmüyor ha pist di vs di cok sıkıntılı kullanmıyorsan soguk pres yapptır gitsin sekmede yapmaz bi sürü 106 cı bu şekilde kullanıyor bir saxo ya omp 6 cm takmışdım pinpon topu gibi geziyorduk.
1.6tdi.
Ecutech.
eibach var 5 cm lik 10 üzerinden 10 numara bir düzene sahip kesinlikle tavsiye ederim 165e aldım 2 ay önce
YamahA Xmax 250 ABS
çok sert olmasın bence. ben bıktım takır tukur gitmekten
orjinal yayların duruyorsa preslettir.konfor olarak fabrikasyon halinden hiç bir fark olmuyor.sekme kafa vurma zıplama gibi bir sıkıntında olmayacak.
Eibach 3,5 almıştım ben.Önceki preslenen oem yaylardan sonra çok konforlu geldi diyebilirim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
eibach 5 cm di benimki eğer memnun kalmazsanız parasını veririm sekme yok gösterişli ve aşırı konforlu müthiş bir yay presletmeden kesmeden montaj yapıp arkalarıda 43 cm düşürdünüzmü tadından yenmez
YamahA Xmax 250 ABS
Eibach iyidir sekme yapmıyo benımkınıde baya düşürdü memnunum tavsıye ederım
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Eibach... 6 yıl kullandım..Tavsiye edilir...[Pro Kit]
tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. eibach sportline 5cm aldım arkalarada koni amort. aldım çok iyi oldu şimdi ok gibi gidiyor maşallah)
ben uzun yıllar eibach kullandım gerçekten spor yayda üstüne yoktur.. ama son iki arabamda orjinal yayları presleterek kullandım kullanıyorumda.inanılmaz konfor farkı var spor yaylara göre,son iki aracımda aldığımda fabrikasyondu presten sonra gram sertleşme ve konfor bozukluğu olmadı..deneyin derim.bundan sonra en kral yayı getirsinler 106 da kullanmam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)