bu ne böyle SİTCOM gibi olmuş :D
şahısları oturtmmak için bazı yerleri 2-3 kere okudum :D
Printable View
bu ne böyle SİTCOM gibi olmuş :D
şahısları oturtmmak için bazı yerleri 2-3 kere okudum :D
Boyle insanlar karsimiza cok cikar ama hasana telefonda ufaktan bi hassss la cekeydin :D
Geçmiş olsun yiğit.. Böyle durumlar hepimizin başına tecrübesizlikten veya basiretimiz bir anlık bağlandığı için yanlış kişiler veya ustalarla karşılaşabiliyoruz. Sonrasında sinir bozucu durumlar ortaya çıkabiliyor.
Bence bu durumlar paylaşılmalı.
Tork Garaj Korhan ın ilgisini takdire şayan görüyorum. kendisinede buradan ayrıca teşekkür etmek de isterim. Bende defalarca aradım sağolsun benımle de ilgilendi.
Benımde basiretim bağlandı zamanınca canım yandı moralim bozuldu zamanında . başa gelen çekilir derler ya.. Ama Yiğitin söylediği gibi ''Hiç mi hırsızın suçu yok'' Sonrasında insan arabasından bile soğuyabilme ihtimali var..
Bir atasözü vardır. Geç olsun güç olmasın.. Bu hem geç hem güç olmuş.
İş ahlakımız bozulmuş artık türkiyede.. Çok çok az sayıda ustalara güvenebileceğimiz bir gerçek artık Subaru camiasında. Bir elin parmakları kadar olsalar yanmayacağım.. Millet 3 kuruşa minnet ettiği için havada 10 takla atar olmuş..
o bana yaşattığı vakit kaybı sinir kat sayısı vs vs hepsi kul hakkı zaten abi illa çıkıcak onun bitarafından hiç mühim değil, kul hakkını sadece para pul sananlar düşünsün... adam 700 e değilde 1000 tl ye vermek için dünyanın katakullesini yaptı, en son pazarlıkta 800e düştü, sonra 100 lira fazla kazanacağım diye düştüğü duruma bak... yarın öbürgün tam adını sanını dükkanınıda öğrenip olduğu gibi ifşa edicem burada öyle kolay bitmiyecek...
Sayende subaru şanzimanlarini ogrendik yigit sagol kanka :) :)
Hilmi abi şu patlak bebegi bi arkadasimiz var ona hediye etsekte sevindirsek be abi yasi 25 oldu minibuste para transferi disinda eline karsi cins eli degmemistir :D
geçmiş olsun.bazı tipler var zor da oalnı görünce hemen nasıl saplarım diye düşünüyolar.
2 sene önce abs beynim arızalanmıştı aradım tamir edersem 200 parça takarsam 600 dedi maltepeden kağıthaneye bastım gittim 5.haftadır falan yatıyodu araba para ayarladım gittim neyse tamir olmaz dedi başka beyin taktı herşey iyi güzel fiyata geldik 850 istedi tabi ben şok :D
öyleydi böyleydi odur budur parçayı sökerim falan artislenmeye başlayınca sök dedim 50 tl istedi sök tak arıza tespit ıvır zıvır ona ses etmedim verdim uzun olcak ama anlatmak istiyorum :)
Yanndaki eleman sökmeye başladı dur dedi gitti telefonla konuştumu konşr gibimi yaptı blmiorm geldi parçayı aldığım arkadaşla konuştum hadi dedi 700 olsun yok dedim bak dedi gidiyorum iyi düşün iyi dedim git istemiyorum beyin falan :D arabaya bindi çalıştırdı sonra camı açtı sen iyi bi arkadaşa benziosun tarzı bişey dedi 600 olsun dedi 50 vermiştim 550 daha istedi yok dedim gitti neyse eleman benim bozuk beyni geri taktı çıktım gidiyorum telefondan aradı naptın ded gidiyorum dedim bak dedi dükkana git söyle 500 lira daha bırak taktır beyni dedi tamam ararım öyle bşy yaparsam dedm peşimi bıraksın diye :D köprüyü geçtim yine aradı sen kimsin yanlışlıkla aradım dedi ama kesin dümen yapıyo tam bi kaşar çıktı bn dedm bgn gelen clio falan naptın dedi bizim çıkmacı bi abi vardı onu aradım 300 tl ye beyin buldu onu almaya gidiyorum dedim tabi öyle bişey yok öyle diyince bidaha aramadı :D dragostaki bmw ci fatih abi ye gittim fikir aliyim diye kartal sanayide bi elektronikçiye yolladı oda bi çıkmacıya yönlendirdi şansıma ordada yeni bi clio almışlardı pert onun parçalarını getrmşlerdi baktım aynı beyin ne kadar 500 dedi iyi dedim parçayı takarım olursa sorun çıkmazsa parayı getiririm dedim tamam dedi hemen yakında özel bi reno servisinde taktırdım sorunsz çalştı snra gttm parayı verdm bylece hallettk :)
500tl beyin(0 fiyatı 1600 küsür tl) 50 işçilik 8 tl falanda fren hidroliği 558 tl ye işi çözdüm :D fazladan 50 tl gitti ama o i.neye para kazandırmadığım için hiç umrumda olmadı hatta mutlu bile oldum :D :D madem 500 e vercen bu malı 500 de verip paranı gidiyim adam 350 tl saplamaya kalktı ama ne oldu belki 200 lira kazanıcaktı 50 lira kazandı :D
böyle kaşarlar yüzünden boşu boşuna strese giriyoruz.
okuduğnz için teşekkrler saygılar :)
ürün fotoda görüldüğü gibi knk... hilmi abiyle iletişime geçin vuruğunu kırığını yazsın :D:D:D:D:D
http://metrouk2.files.wordpress.com/...34_466x310.jpg
vay şerefsize bak hele :)
senin demen gereken şey aslında şuydu, iyi güzel 50 tl işçilik diyosunda, bu mal 600 lira diye ben taaa nasının gözünden geldim vakit harcadım benzin yaktım boşu boşuna, benim zararım nolcak? orada kavga ederdim yinede vermezdim bn o parayıda, hadi neyse sen en güzelini yapmışın, adam önünde kaşar olmuş resmen :)
Ticarette katakulli yanlistir. Adam gibi dersin, bak kardes, ben bu isten 200 tl kar edecegim, isine gelirse diye. Fakat turk mantiginda esnafin kar etmesi yanlis oldugu icin, genellikle esnaflar da karsindakine yalan soyleyerek kar etmeye calisiyor.
Olaya bir de bu acidan bakalim...
güzel gift bulamadım bnde bunu koydum :(
http://p1311.hizliresim.com/1h/5/u7x3q.gif
roman olmuşş geçmiş olsun :)
Dükkan açana babasının hayrına dağıtsın muamelesi görüyoruz.
Adam emeğim 50 lira diyor bir çok iş yapıyor ya 30 olsun hikayesi.
Yani bu adam ne yapsın ?
Parçadan mı geçirsin illa ? Kaşınalım mı anlamıyorum bizim halkımızı.
Bizden kazanma, ondan kazanma, şundan kazanma bu esnaf kimden kazanacak ? :)
Uçak bilet satıyoruz, 17 lira bilet hizmet bedeli.
Vergi hemde kallavi gelir + kdv %38'lere geliyor, eleman, elektrik, kira, kırtasiye, telefon-takip.
Ee bizden 5 alın.
Lan 5 çekersem ben ne kazanmış olacam diyorsun zoruna gidiyor.