User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
147 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kia pro ceed gt alınırmı ?

EfeTorunu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen ben almssam bu aracı kim alacak admlar para kazansın alın gitsin

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben 4 kapı 1.6 dizel concept plus modelini kullanıyorum otomatik ve paşaoğlu yazılımlı 180 HP yakıt çok düşük araba çok kıvrak çok konforlu çok rahat bir araba iç dizayn harika adamlar yapmışlar bir abim makina mühendisiydi aracını aldı ve bana alınıcak araba dedi ve ona inanarak aldık ve sorunsuz kullanıyorum
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "bu fiyata bu araba alınır mı?" olayını yazsam sabahı bulur herhalde... ben 120.000 liraya a3 aldım. bakın s3 demiyorum; a3 diyorum.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Test için geldiğinde kullandım. Bir kere şunu söyleyeyim GT gibi bir otomobil değil. Dışarıdan bakıldığında hızlı, sert, kıvrak, yetenekli bir otomobil bekliyorsunuz. Ama kullanımı pek öyle değil. Sert ama öylesine bir sertlik var. Viraj standartları çok yüksek değil. Torqeu steering denilen ve ani hızlanmalarda direksiyonun sağa sola çekmesi olarak açıklanabilecek yalpalama çok fazla. motor sesi insanı tahrik ediyor. Vites yolları kısa ve geçişler net. Sevdim bu yönünü. Güçlü ama uysal bir otomobil diyebilirim. Direksiyonda üzerinde GT yazan bir düğme var. İlk kullanımımda buna basmamıştım. İkinci seferde 'buna basınca bakalım neler değişiyor?' dedim ve bastım. Peki ne değişti? Sadece kadranlar
    Tasarım çok güzel. Evet bu göreceli ama bunun da bir sınırı var. Bu güzel ve sert görünen bir otomobil. İçeride Recaro koltuklar sürücüyü sarıyor. Fakat oturma pozisyonu çok yüksek. Yani sanki başka bir otomobilin koltuklarını alıp uydurup koymuşsunuz gibi. 170 cm'lik ben bile koltuk en alt seviyedeyken tavandan dört parmak aşağıdaydım.
    Yakıttan bahsetmesek daha iyi sanırım. Sakin kullanımda 10 lt'nin altına düşemedim. Gazlamaya kalkarsan 12 13'lere dua edersin.
    Benim kendi düşüncem şu:
    İbiza Cupra 49.000
    Polo Gti 55.000
    208 Gti 56.000
    Corsa OPC(2.el) 60.000
    Bu araçlar varken hem daha ucuza hem daha hızlı hemde daha az yakan bi araba almak varken Gt asla almam. Satmaya kalksan insanın psikolojisini bozar
    Bu hafta 2 tane gördüm bi kırmızı bi beyaz,görüntüsü önden güzel gerçekten.

Burak. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satilmaz diye birsey yok her aracin bi alicisi illa ki vardir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim kendi düşüncem şu:
    İbiza Cupra 49.000
    Polo Gti 55.000
    208 Gti 56.000
    Corsa OPC(2.el) 60.000
    Bu araçlar varken hem daha ucuza hem daha hızlı hemde daha az yakan bi araba almak varken Gt asla almam. Satmaya kalksan insanın psikolojisini bozar
    Saymış olduğun arabalar Ceed'in dengi değil ama, ceed kompakt segment. Adının GT olduğunada bakmayın 3 kapı spor model boşluğunu dolduran bir araba direk hothatch değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saymış olduğun arabalar Ceed'in dengi değil ama, ceed kompakt segment. Adının GT olduğunada bakmayın 3 kapı spor model boşluğunu dolduran bir araba direk hothatch değil.
    Aynı segment olması gerekmiyor ki,bu arabayı güç olarak anca bu segment ile karşılaştırabilirsiniz ki bu segmentte de yavaş kalıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim kendi düşüncem şu:
    İbiza Cupra 49.000
    Polo Gti 55.000
    208 Gti 56.000
    Corsa OPC(2.el) 60.000
    Otomobilleri değerlendirirken rakiplerini kıstas alıyoruz. İkinci ellerse rakibi bile olsa değerlendirmeye alınmıyor.

Kia'nın rakibi Astra, Golf, Megane vs.
    Eğer bunlara göre değerlendirirsek fiyat olarak hepsinden çok daha avantajlı. Neredeyse yarı fiyatı.

Opel'e göre tüketimi biraz daha düşük. Astra OPC sakin kullanımda 11 lt yakıyor. Megane Rs ise şu an için Türkiye'de satışan en iyi önden çekişli diyebilirim. Tabi bunda fazladan 40 bg ve sınırlı kaydırmalı diferansiyalinde payı büyük.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece görüntüsü için bile tercih edilebilir..
    ...

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı segment olması gerekmiyor ki,bu arabayı güç olarak anca bu segment ile karşılaştırabilirsiniz ki bu segmentte de yavaş kalıyor.

Yalnız fiyat mukayesesi(alıntı yaptığınız mesajda vardı) yapmış nasıl aynı sınıf olması gerekmiyor?
    O zaman herhangi bir b sınıfı araçla c sınıfı karşılaştırıp, sittir et segmenti c daha pahalı mı diye yaklaşacağız?
    Segmentt için daha geniş dingil mesafesi, donanım ve güvenlik gerekiyor. Bunlar da ağırlık demek. O sebeple performans olarak biraz hothatchlerden geride olması normal bence.

Baktım şimdi Ceed gt 1380-1440 kg arasında imiş. Polo gti ise 1269 kp yazıyor. Arada ise 24 hp fazlalık var.
    Instagram: mutusgarage

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Pro Cee'd GT hot hatch bir araç katogorisinde tek tarz nerdeyse..
    olayı farklı hb 3 kapı gt bir araç olarak bakılırsa biraz yanlış olur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde gözlemlediğim bu araba zaten o tarz bir araba değil.İddasıda o yönde değil. Spor donanımlı, hoş tasarımlı, makul performans sunmak amacı.. Hothatch değil. O sebeble hem alt hemde üst segment hothatchlerle bu aracı mukayese etmek doğru değil. Bu araba FR, GSI gibi bir model.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benimde gözlemlediğim bu araba zaten o tarz bir araba değil.İddasıda o yönde değil. Spor donanımlı, hoş tasarımlı, makul performans sunmak amacı.. Hothatch değil. O sebeble hem alt hemde üst segment hothatchlerle bu aracı mukayese etmek doğru değil. Bu araba FR, GSI gibi bir model.
    hothatch dir ceed pro ceed gt

zaten piyasada fazla hothatch tarzı araç yok en yeni nesillerden mini cooper s var ford focus st, abarth grande punto en bilindik Golr R ile Leon Cupra var..

wiki bilgisi

" The Pro_Cee'd GT is the companies first performance oriented car and the first European style "hot hatch" to come from a Korean manufacturer. "
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hothatch dir ceed pro ceed gt

zaten piyasada fazla hothatch tarzı araç yok en yeni nesillerden mini cooper s var ford focus st, abarth grande punto en bilindik Golr R ile Leon Cupra var..

wiki bilgisi

" The Pro_Cee'd GT is the companies first performance oriented car and the first European style "hot hatch" to come from a Korean manufacturer. "
    Öyle bir iddası varsa Kia'nın kendi ayaklarına sıkmışlar demektir. GTI, CUPRA,RS,OPC gibi arabalarla boy ölçüşebilecek hiçbir yanı yok. Dengi GSI, FR gibi modeller(gerçi ingiliz abiler FR içinde hothatch diyorlar)

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Şu rengi de iyiymiş.

Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Öyle bir iddası varsa Kia'nın kendi ayaklarına sıkmışlar demektir. GTI, CUPRA,RS,OPC gibi arabalarla boy ölçüşebilecek hiçbir yanı yok. Dengi GSI, FR gibi modeller(gerçi ingiliz abiler FR içinde hothatch diyorlar)
    hothatch algılaması çok değişdi..
    bence kia çok doğru iş yapdı..

hothatch resmi teknik verilerinden ziyade fabrikasyon fabrikaların özenip bözenip süslü püslü üretiği spor araçlar artık..

bu araçlara ekonomik ve ucuz yoldan ulaşmayıda kia vaad ediyor benim algıladığım politika o en azından..

herkes bir st Golf R yada grande punto yada o tip alternatif egzotik arabaları alabilicek gücü yok alsa bile o aracı yürütebilcek maddi imkanları yok..

İnsanlarda gidiyor normal tek kapısını falan alıyor sonra bir sürü paralar verip st bodykiti r line bodykiti opc jantı falan takıparaçlarını o araçlara benzetmeye çalışıyorlar..
    kia buna gerek kalmadan ucuz yollu bu işi çözmüş bence amaçlarıda bu olmuş..

ikisini bir arada sunmuş ucuza ulaşılabilir ekonomik alanıda yormıycak bir araç benim fikrim tabi ben öyle gördüm..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    scirocco parasına gırtlak dolu araç yapmıs adamlar recolu ıvırlı zıvırlı 204hpli motoruyla ki dıstan ledlerle gayet yırtıcı duruyo selam aleyküm dedignin kia bayisi o aracı 70 altına bırakır...
    bakmak isteyen avcılar e-5 üstündeki kia bayisinde duruyor
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomobilleri değerlendirirken rakiplerini kıstas alıyoruz. İkinci ellerse rakibi bile olsa değerlendirmeye alınmıyor.

Kia'nın rakibi Astra, Golf, Megane vs.
    Eğer bunlara göre değerlendirirsek fiyat olarak hepsinden çok daha avantajlı. Neredeyse yarı fiyatı.

Opel'e göre tüketimi biraz daha düşük. Astra OPC sakin kullanımda 11 lt yakıyor. Megane Rs ise şu an için Türkiye'de satışan en iyi önden çekişli diyebilirim. Tabi bunda fazladan 40 bg ve sınırlı kaydırmalı diferansiyalinde payı büyük.
    Kia'nın rakibi Astra,Golf,Megane tamam peki o zaman şunu sorayım,hangisinden hızlı?
    Hangisinden kaliteli? Kısacası hangisinden iyi?
    Kendi segmenti bu ise zaten hiçbir şansı yok,böyle bir motorla bu segmentte napabilir ki? Rakipleri önden çekerde tarih yazacak seviyelere gelirken Ceed GT'de 1.6 205 hp motor var?

Madem bu kendi segmenti,bi düşük segmentinden de yavaş. Sizin dediğiniz teknik detaylara bakıyorsanız bu kadar bende size o tarz bi soru sormak isterim
    Bu aracı almak için bana tek 1 tane sebep söylermisiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hothatch algılaması çok değişdi..
    bence kia çok doğru iş yapdı..

hothatch resmi teknik verilerinden ziyade fabrikasyon fabrikaların özenip bözenip süslü püslü üretiği spor araçlar artık..

bu araçlara ekonomik ve ucuz yoldan ulaşmayıda kia vaad ediyor benim algıladığım politika o en azından..

herkes bir st Golf R yada grande punto yada o tip alternatif egzotik arabaları alabilicek gücü yok alsa bile o aracı yürütebilcek maddi imkanları yok..

İnsanlarda gidiyor normal tek kapısını falan alıyor sonra bir sürü paralar verip st bodykiti r line bodykiti opc jantı falan takıparaçlarını o araçlara benzetmeye çalışıyorlar..
    kia buna gerek kalmadan ucuz yollu bu işi çözmüş bence amaçlarıda bu olmuş..

ikisini bir arada sunmuş ucuza ulaşılabilir ekonomik alanıda yormıycak bir araç benim fikrim tabi ben öyle gördüm..
    Yani benimde demek istediğim bu spor görünüm, yeterli bir performans sunan bir araba pro ceed gt.Fiyatı güzel, kendisi güzel

Dediğiniz gibi hothatch diyorlarmış bana göre hothatch OPC,GTI, RS gibi arabalardır, salt performans modelleridir. Bu araba onların rakibi olacak konumda bir araba değil(rakibide değil zaten), fiyatıda tüm dünyada bu modellerden ciddi derecede düşük.

Ceed, zamanında 308 de olan (GT)bir model gibi yada yurt dışında satılan leon sc fr(1.8 tsi) gibi bir araba.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)