.50 promil siniri halen var, 1.00 cikarsa mahkemeye cikiyorsunuz sadece :)
.50'den dusuk deger ciktiginda kayda almalarinin sebebi de, ticarilerde sinir 0.00 oldugu icin sizin hususi arac surucusu oldugunuzu kayda almalari gerekmesi.
Printable View
.50 promil siniri halen var, 1.00 cikarsa mahkemeye cikiyorsunuz sadece :)
.50'den dusuk deger ciktiginda kayda almalarinin sebebi de, ticarilerde sinir 0.00 oldugu icin sizin hususi arac surucusu oldugunuzu kayda almalari gerekmesi.
şimdi oldu teşekkürler iki cevabada
Kan testi istedikleri halde gidip üflediysen kabul ederler mi etmezler mi bisey diyemem ama gecen sene bu zamanlarda alkolden yakalandığımda itiraz edip kan testi istedim saat başına 15 promil ekleniyordu..Eğer prosedür vs değişmediyse ve senin üfleme raporunu kabul ederlerse bisey olacağını sanmıyorum ki inş olmaz :)
Geçmiş olsun
Ilginize tesekkur ederim , alkol ilk icildiginde kana karismadigi icin cihazda cikmama gibi olanagi varmis fakat soyle bi durum var agiz alkolu dedikleri bisey varmis.. Bende cozemedim bundan sebeb promil ciktigini soyledi arkadaslar bgn gayrettepeye gidiyorum bakalim ne dicekler :/
Yeni kanuna göre saat başı 20 promil ekleniyor.
Ama senin yaptırdığın test geçerli olur muhtemelen.
3 hafta önce eşim,ablası ve eniştesi beyoğluna gittik. 3.5 duble rakı içtim trafik kalabalık olduğundan da eşime güvenemedim ve direksiyona ben geçtim.beşiktaş vapur iskelesine akrabaları bırakıp mecidiyeköy'den e-5 bağlanamaya ramak kala çevirdiler.2.5 yıl kapmasınlar diye üflememek için başladım ağlamaya ama yemedi. sonrada dalga geçer gibi "kafamı buluyosun hemşerim 0.36 dedi" o gün inancımı kaybettim o alete.
Boyle aptal saptal muhabbetlerden ugrastigimiz seye bak bi alet kafasina gore calisiyo diye... Her kafasina gore calisan seye gore haraket etseydik oOoOoO :D
Alkol testine polis ile birlikte gitmeniz gerekiyor diye biliyorum. Yoksa gecersiz olabilir
Sonuç nedir ?
Gayrettepe trafik şubeden bizlik bişey yok gidip dava açicaksiniz dendi. Numune hastahanesine gerekli açiklamayi yaptim fakat onlarda bana Alkolmetre üfletti benlik bişey olucağini zannetmiyorum. 3.Sulh ceza mahkemesinden dava açtim , iş uzadikça uzadi... Sonuc hakimin dudaklari arasinda :D
Hayirlisi olsun..