Çok öğretici oldu teşekkürler. Benim sevdiğim ses kalın ses,hks hi power sesine hasta oluyorum.
Printable View
konu sapacak ama benim aracımda tomei headers düz boru ve hks hipower egzoz var sesi güzel ama buralarda çok dikkat çekiyor daha gür ve tok insancıl bir ses için nasıl bir çözüm önerirsiniz. ?
en sona ya orjinal susturucu ya da prodrive susturucu ile biraz insancillastirabilirsin.
önden şaseye gelmeyen kazası vardı benim sti ın. kaput tampon 1 çamurluk + radyatör alt u demiri v.s gibi bazı parçalar değişti.
piyasası o zamanlar 2004 sti ın 55 liraydı ben 40a sattım aracı. yani kazasız olanından 15bin tl daha ucuza sattım 3 ayda satıldı. değerinin 15 lira altına 3 ayda satabilirsin olarak düşünerek alınır. ona göre sıkı pazarlık gerekir. kazasız boyasızların piyasasını araştırın en uygun veren kaça verebiliyorsa en az 10 15bin altına satılır bu araçlar. wrxlerde sti piyasası gibi. ancak sti daha kolay satılıyor bence wrxlerden.
Hasarlarında önemli noktaları hasar görmediyse yani araç düzgün gidiyorsa düzgün tutunuyorsa isterse bomba patlamış olsun içinde bence yine alınır.Zaten subaru evo vs gibi araçları alan adamlar aman nasıl satarım ben bunu diye düşünmez sanmıyorum.
prodrive susturucu ile muayyeneden gectim. prodrive son susturucu ve scoprion ara boru ile. Simdi ise hem downpipe hem de uppipe var eskisinden birazcik daha fazla ses cikariyor... Bu sistemle bir kac kez uzun yola bile gittim...Yani cok memnunum. Ses insancil...