User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Almanya vizesi hakkında bilgi

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildigim kadariyla ab nin tamami tek firmaya verildi eskisi gibi zor islemler yok.banka hesab cuzdanini verirken para yatir cek yap hic para yoksa bankanda.dekontta bi miktar para olsun yani.abd konsoloslgu disinda kasinti olan baska yer gormedim.yanimdaki cocugu reddettiler kimi reddediyosunuz siz tarzi bi cumle kurdu.2 izmandut aldi goturdu.problem edicek kasacak bisey yok cok rahat artik ab vizesi.davetiye isleri dahada kolaylastirir

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bildigim kadariyla ab nin tamami tek firmaya verildi eskisi gibi zor islemler yok.banka hesab cuzdanini verirken para yatir cek yap hic para yoksa bankanda.dekontta bi miktar para olsun yani.abd konsoloslgu disinda kasinti olan baska yer gormedim.yanimdaki cocugu reddettiler kimi reddediyosunuz siz tarzi bi cumle kurdu.2 izmandut aldi goturdu.problem edicek kasacak bisey yok cok rahat artik ab vizesi.davetiye isleri dahada kolaylastirir
    Dediğiniz gibi davetiye konusunda rahatım. Umarım bir sorun olmaz ya

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birileri bu devlete galiba mezun öğrencilerin olduğunu da öğretmeli galiba.

Gerçekten çok saçma bir sistem.Dediğim gibi mezun öğrenciyim. Ne bi yerden gelen maaşım var ne de sigortalı bir işim. Ne de öğrenci belgem. Gerektiği taktirde eski öğrenci belgelerimden birisini gösteririm.

Bakalım iData firması bugün kapalıymış. Yılbaşından sonraya kaydı . Detaylı bi şekilde araştırmak lazım.
    işte birileri de yurtdışına sadece 1 aylık vize aldığı halde 6 ay veya 1 sene kalmamaları gerektiğini öğretmeli, tüm prosedürler sizin potansiyel olup olmamanıza bağlı, dediklerinizin hepsi sizin potansiyel olduğunuzu gösteriyor maalesef.

en güzeli yurtdışından bi akrabanızdan davetiye almak, ve gerekli evrakları tamamlamak, büyük ihtimal 1 aydan fazla vermeyeceklerdir, bi dahakine baktılar ki izin verdikleri zaman dilimlerinde gidip gelmişsiniz o zaman 2.5 aylık verebilirler.. Kolay Gelsin, biraz sıkıntılı bi iş.

Ben anlamıyorum AB'ye niye girmek istemiyor ülke vatandaşlarımız, böylece bu tür sorunlarla karşılaşmayacaklar, hoş AB'ye hiçbir zaman almayacakları ortada olsa da vatandaşlarımız bu duruma sıcak bakmıyor,
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte birileri de yurtdışına sadece 1 aylık vize aldığı halde 6 ay veya 1 sene kalmamaları gerektiğini öğretmeli, tüm prosedürler sizin potansiyel olup olmamanıza bağlı, dediklerinizin hepsi sizin potansiyel olduğunuzu gösteriyor maalesef.

en güzeli yurtdışından bi akrabanızdan davetiye almak, ve gerekli evrakları tamamlamak, büyük ihtimal 1 aydan fazla vermeyeceklerdir, bi dahakine baktılar ki izin verdikleri zaman dilimlerinde gidip gelmişsiniz o zaman 2.5 aylık verebilirler.. Kolay Gelsin, biraz sıkıntılı bi iş.

Ben anlamıyorum AB'ye niye girmek istemiyor ülke vatandaşlarımız, böylece bu tür sorunlarla karşılaşmayacaklar, hoş AB'ye hiçbir zaman almayacakları ortada olsa da vatandaşlarımız bu duruma sıcak bakmıyor,
    Sırf vize almamak için AB ye mi girilir ? AB ye girmek istenmemesinin ssebebi AB deki kriz olabilirmi ? 2-3 ülke dışında diğerleri sıkıntılarda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)