*** var o kadar basıyorsun, 5. viteste takılı kalmış ne demek ya..Bazıları yanına kız oturunca evrim geçiriyor nedense...Olan kıza ve ailesine oldu..Allah rahmet eylesin.
*** var o kadar basıyorsun, 5. viteste takılı kalmış ne demek ya..Bazıları yanına kız oturunca evrim geçiriyor nedense...Olan kıza ve ailesine oldu..Allah rahmet eylesin.
Konu başlıgı degiştirilirse iyi olur aslında, s2000 sahibi olan yakını olabilir telaş yapmasın.
Kazadan sonraki vicdan hesabını nasıl yapıcak, hayatını kaybedenlerin durumunu düşünemek bile istemiyorum hiç ugruna giden can. Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Eğer arabada teksen ne yaparsan yap istersen 5 vitesde yanla makas at ama arabada ailen,arkadaşların,kız arkadaşın vs vs varsa kontrollü sürçeksin arkadaş kendi canını düşünmüyorsan onların canını yakınlarını düşünceksin.
FatihÖztürk..
Kız arkadaşım varken daha tedbirli giderim ki genelde de sakin kullanırım, hız felakettirKızın ailesi, çocuğun psikolojisi Aman Allahım ya korkunç...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ben bundan daha hafif bir kaza yaptim, yanimdaki adamin kolu cam parcalarindan yer yer kesildi, cektigim vicdan azabini bilirim.
boyle bir durum, allah korusun allah dusmanimin basina vermesin.
allah geride kalanlara sabir versin.
bu arada kaza yeri sheraton degil hilton onu ve izmir yolu degil istanbul yolu.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Şehir içinde yalnızda olsan başkasıda olsa aracında yapma bu hareketi. Unutma karşı araçta bir başkası var... Tanıdığın tanımadığın arkada bırakacağın insanları üzmeye hakkında yok... Çık piste al güvenlik önlemlerini ne yapıyorsan yap... Gokart yap bir şeyler yap at adrenalini altındaki kul yapısına güvenip basma sağda solda...
bayanlar gazlamayan erkeklerden hoşlanıo dıelm, belkı bı nebze ışe yarar...
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
BURSA’DA KORKUNÇ KAZA! GENÇ KIZIN KAFASI KOPTU! | BURSA 24
Biz yazıyoruz biz dinliyoruz dün gece olan kaza yine aynı senaryo. Allah bunlara akıl fikir versin..
Çok kötü olmuş gerçekten. Ulan o kapı sağlam olsaymış gencecik kız ya. Ne kadar akılsızlık etmiş gibi görünse de o akılsızığı bir ömür vicdan azabı çekecek şoförede yazık olmuş.
İnsan başına gelmeyince anlamıyor inanın ki, bende bugün kaza yaptim, üstelik vurduğumda hizim 40-45 civariydi. Vurdugum sedan araba hatchback oldu. Dudagima 5 dikiş attılar. Allah hepimizi korusun
"Korkmadık, savaştık"
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Kulaktan dolma bilgilerle yazmamak gerek belki önüne bırsey cıktı bırı sıkıştırdı bısey oldu kimse bilemez Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)