Antalyada olsam 1.3 multijetle gelirdim de taşlamayın sonra :D
Printable View
Antalyada olsam 1.3 multijetle gelirdim de taşlamayın sonra :D
osmancım idda koyarsak 07buk05 yarın akşam burda ben kullanıcam ....:)))
Osman aga benim minik evo da ekle listeye
Minik evoda listeye alındı :) Antalyamızın gideri geriye düşmesin duymayıpta deneme zevkini kaçırmasın kimse
Hacım oldu olacak altima'nın bu haliyle deneyelim... sonrasına sonra bakarız :D ;)
aynı tarzda gideri bende ankara için yapıyorum ama araba paslandı
Walla yenı volvo t5 aldım su yakıtı hesaplamaya calısıyorum hesaplayım deneyelım ank den gelırım bu gıdere (: bırde benım aracta hakımıyet alahındır yazıyor ordan kafadan bır 500 beygırım var (:
Çok giderli oldu konu geri duruyor herkes :D
drag mı roll mu hangisi ?
rollü draglı
İlk mesaja 1000hp ye kadar demeseydın bukadar ürkmezdi millet.
1.6 tdi 90heçpi polo ile sıkacak arkadaşlar bende bu gece orada olucam
bu antalya atarlarını okumak cok hosuma gıdıor cekirdek kola 4 gozle antalya atarlarını takıp edıorum
1.4t 140hp astramı yazılımdan önce görmek istiyorum işlerimi halledebilirsem gelicem
Cuma akşamı gelin deneyek dedim sizlere Osman aradım seni bak Cumartesi yağışlı
bugun roll draq yatar gibi hava yağmurlu
Antalya yı ayakta tutan bizmişiz ben bu konuda bunu anladım.
yağmurdan dolayı iptal olur gibi
güzel bir havada ordayım
bugün iptal yağmur izin vermiyor
:D Söylenmek istenen anlaşılmış :D
Bu hafta yağıştan dolayı iptal oldu haftaya giderim devam ediyor :)
Ali döndüm sana ama açmadın. Duydum denediğinizi gelecektim açmayınca yarışıyorsunuzdur diye gelmedim ondan sonra. Gerçi mekanıda bilmiyordum.
Deneyecek olan arkadaşlar burdan yazmadı ama vardı deneyecek çok kişi. Ben kemalcanada atarladım konuda ama dönmedi bana :) Denemek isteyen varsa yol orda, 0-400 bana uyar bu havada :D
Amacım belli arkadaşlar. Araç deneyelim, muhabbet edelim , polisleri biraz delirtip dönelim. Haftaya giderim ertelenmiştir. Konu kalsın :D
PunisheR yeni setupı için sökük şuanda
2+ çupra mevcut rolle varız sıkıntı yok ben şuan ankaradayım seneye donucem Antalya ya :D kapar gelirim.
Buz gibi asfaltta 300m sarar punisheR eminim. :)
bu yarış seneye ertelenmiştir diyip bu senelik iğrenç espirimi bu forumda ilkkez yapıyorum :D
yıkıldık bu bi şakamıydı :)
Havalar düzelince bol konulu videolu yalan yanlış olmadan güzel bir organizasyon yapalım 150-200 bg 200-250,250-300,300 ,350 bg araları katogori katogori
Ali abi arabaları sen eşleştir beygirlere gore :) Arabanın eksoz sistemi vs lerini halledip bende katılırım.Yaz beni 200 - 230 hp grubuna Rollenek :D Kaç haftadır cnm sıkılıyor.
cumartesi yağış gözüküyor yağmazsa ***** yer :)
Konuyu yeni gördüm gider çok iddialı olmuş 1000 Hp falan
Ben her zaman hazırım MATADOR ile kac hp kaç çeker kaç iter olursa olsun;)
CumArtesi hazırlanılsın o zaman
acaip hazırım canım felaket sıkılıo
Varmı arkadaslar benle sıkmak isteyen ona göre çıkaracağım arabayı,
Eve götürdüm kıs uykusu icin :) ,benim arabayı saga sola götürmek sikinti çünkü:D
Bu hafta sonu tatile kaçıcam ama bugün veya yarın derseniz araç aşşağıda her yere çıkar, her yere gider :)
ben akşama aşşağıda olurum hbr verin