Vıdeo vardır inşallah:Deli::ofk:
Printable View
Vıdeo vardır inşallah:Deli::ofk:
Üntar her zamanki gibi navarasıyla gelip ortalığa ateş verip gitti :) bi gün hızlı bir arabasıylada gelirse iyi olu-R-. :) Bu arada tayperlı videoyu bana gönderin arabanın dışardan sesini ve görünüşünü görmek istiyorum. Birdahaki organizasyonda erken buluşalımki rahat ve geniş geniş deneyebilelim. Ustaaa seni aradı gözlerim :)
Göksel beraber yürüdük derken kafa burun mu gittiniz subaru ile
Evet Emirim.190 200 lerde orjinal headersim yetmediginden dolayi subaru cikiyor.
yaw hadı vıdeo koyun :D
Fotolar :
Osman kardeşim kendisi ile deneyen ilk arkadaşına korsan olarak haberleri sunduracaktı, sözünü tuttu.:hahaha::hahaha::hahaha:
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...0/824/ophr.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...0/163/e9mn.jpg
Deneme öncesi - dostluk ve kardeşlik mesajları veriyoruz :p:p
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...0/819/d998.jpg
Deneme sonrası - görüşecez seninle bu burda bitmedi havasındayız :ofk::ofk::ofk:
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...90/38/l0rt.jpg
Bu da sonuç ...(paint terk idare edin artıkın :D:D:D )
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...0/856/nkr0.jpg
kesin ip var sporgazetesi :D
Göksel geçme geçilme muhabbetinden hoşlanmam ama konuyada lafı dolandırmadan yazalım. 6. Vites sonunda dikiz aynamdaydın. Bu benim için bir başarı, galibiyet vs.. Değil. Stock type-r a daha fazla fark atmam lazımdı ama evc calındığı için basıncım azdı. Benimde bu bahanem olamaz. Sen arabanı eski haline getir ben evc yi söker gene denerim senin için. Arada ne değişiyor görmüş olursun. Ama benim kulağıma subaruyu geçtim veya beraber yürüdük vs. Gibi kelimeler gelince üzülüyorum.
ayıpsın kanki bi daha öyle yaparız.:D:D:D Sen bir de daha senin açtığın konunun içindeki espriyi anlamayan adamlarla deneme muhabbeti yapma..
kardeş ben olayı çözdüm bundan sonra başkası denerken izin almadan arkadan basıcaz akıtarak :D:D:D:D araçlarda her türlü hafifletme olacak sonra rüzgarın oğlu modunda rüzgar yapıcaz ne oldu diye soranlara şöyle yürüdük böyle yürüdük dicez.Neden ? esnaf spec :hahaha::hahaha:
Neden ? racon bu abi ; muhabbet,sohbet falan yok önemli olan ne ? geçmek ( en önemli şey hayattaki ) :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ben seninle 1000000000 kez denerim hiiiç sorun olmaz istersen araya boing sok sıkıntı yok.
Şarkıda hakedenlere gelsin..
Tandır Boys - Mükemmel - YouTube
bro güzel geceydi,teşekkürler :)
belek dönüşü daha bi güzeldi:icon_tup:
anladın sen onu:D
herkes ok dedi hb ne geldi ama ne yazıkki siz yoktunuz denemeler zaten gırgırına yapılıyor kimsede video muhabbeti yok ama denemeyecekseniz araba cagırmayın aranıyor tel bakmıyorsunuz meşğule atıyorsunuz anlamsız hareketler peşindesiniz ....
allahatan ali abi var o olmasa deneyecek insan yok herkes vur kaç peşinde kim kimi nerde denk getirirse sıkıyor sağda solda konuşuyor esnaf işi ....
Gecme gecilme muhabbeti yok zaten kardesim normalde Kimse denemez zaten bu halde bir typer ile.Soran arakdaslar oluyor ne ise Aynen yazdim farkli birseymi yazdim anlamadim ki.Aracimin malzemeleri takili halinin farkini biliyorum.Su ahlinden 1 direk daha hizlaniyor.Senin aracin zaten benden cok guclu bir arac yapisal olarak.
Kimse beni yanlis anlamasin sadece objectif olarak gordugumu soyluyorum. Eger buraya konu acildiysa adindanda anlasildigi gibi gider konusu varsa gecen gectiginide soyler konusur gelmemek telefon acmamak hos degil. Haa bizim aramizda kakara kikiri diyorsaniz gideri burda degil facede kendi aranizda yapmaniz lazim. Bi atar varsa insanlarda karsilik bisiy yazdiysa geldiyse denemeniz soylenenlerede eyw demeniz lazim
Serdar konunun ilk mesajını bir tur sağlam kafayla oku. Gırgırına yazıldığını anlayamadıysan ilginç, nasıl atarlıysanız artık. Atar yapacak olan varsada ona görede basarız. Kaldıki beni kimse aramadı ümit ve üntar dışında. Arayanada nerede olduğumuzu söyledim. Saat 10dan 12 ye kadar oradaydık ve gazladık. Tahir demiş HB ye gidelim vs.. diye ama onun dediği saatlerde ben çalışıyordum mesajının alt kısmında da bu durumu açık şekilde belirttim. Ama şu forum ortamında ettiğiniz lafları reelde de lütfen açıkca belirtin. Orada denemeyeceğimi saatin geç olduğunu söyledim. Orada neden kimse birşey demedi? Şu geyik muhabbetini bile piç ettiniz. Daha söylecek ne var size karşı bilmiyorum. Antalya küçücük yer yüzyüze bakıyoruz. Erkan ustada sürekli denk geliyoruz. Ümit'e sor bakalım neye önem verip neye önem vermeyen birisiyim azıcıkda olsa tanır o . Sağda solda vur kaç yapmam. Vururum arkasındanda elinizi sıkar arkanızdan da konuışmam. Ama ben bu durumların buralara gelmesini istemediğim için gayet sakin bir şekilde açıklıyorum. Ortamı bozmayın, geyik yapın gülün eğlenin sadece. Altınızdaki teneke parçası başka birşey değil.
Göksel sen dedin ki type-r la deneyelim standart vs.. olur dedim. Standart olmasa da denerdim. Üntarda rica edince kıramadım. İlk gazlama anlamsız oldu sonra sende kırmızıda bir daha deneyelim deyince kabul ettim. Gazladık. Ama sonra bugün sanayiye gittim elli kişi söyleyince bu şekilde dedim benim bilmediğim birşeyler mi oluyor acaba. Seninle ilgili değilse sıkıntı yok. Güzel denemeydi ben de arabama alışıyorum. İlk kez o gün ciddi ciddi gazladım arabamla. Sen hazırla arabanı gene deneriz istersen.
Sen dış kapıdan objectif ??? olarak yorum yapma. Sanamı sorucam nereye konu açacağımı tepemi attırma...
Hayirdir dis kapidan objektif derken oraya gelen arac evm cupra abimin araci konuyu aciorsan giderine geliyoruz diyorsak yazma hakkimizda vardir. Bu arada tepem attirma filan hayirdir atsa ne olucak ??? Yazdiklarimi sindiremiyorsan burdan gider yapmican. ACT evo'yu satmamis olsam rahat ol ilk oraya ben yazardim sansina kus sattim gitti.