Varmı arkadaslar benle sıkmak isteyen ona göre çıkaracağım arabayı,
Eve götürdüm kıs uykusu icin,benim arabayı saga sola götürmek sikinti çünkü
![]()
SARIBAŞ PERFORMANCE ANTALYA
MATADOR-M50 3.25 TURBO
0-402 mt 11.069
Bu hafta sonu tatile kaçıcam ama bugün veya yarın derseniz araç aşşağıda her yere çıkar, her yere gider![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Varmı akşama roll nerde Cupra (stage2,3) lar polalar ,typerlar ,cztler 's2000ler 1.8 t Ler (sanırım o da bi bende var)
Leon 1.8 t . EcuTech loading....
akşam 20:30-21:00 civarı yukarıdayım hb de![]()
denemek isteyenlere duyurulur, daha sonra ben duymadım,bilmedim demeyin!!!
MATADOR-M50 3.25 TURBO
0-402 mt 11.069
. Ben eğlenmeye gelenlerle her zaman yarışırım. Soktum çıkardım, ittirdim geri getirdim muhabbeti yapılacaksa bu muhabbetin sonu iki taraftan birisi için kötü biter. Video çekimi vs.. gibi mobil cihazlarda serbesttir. Konudaki yaklaşımlar dikkatli olsun sadece. Baştan peşin peşin uyarıyorum sonra kalp kırmayalım. OK diyorsanız aksam çıkarım HB'de çekirdek çitler eğlenir dönerim.
Akşam denemek isteyen s2000, type-r, polo gti, ibiza cupra, gc8haber versin..
Şartlar uyar da denk gelirsek deneyebiliriz benim RC ile![]()
Benle bir araba yarışacaktı sözde oda gelemiyormuş eğer benle deneyecek araba varsa oyle getireceğim arabayı bana cevap verin arkadaslar
MATADOR-M50 3.25 TURBO
0-402 mt 11.069
20.30-21.00 arası benim gelmem zor. Canlı yayın 22.00 'a kadar devam ediyor. Ancak ondan sonra çıkabilirim. Çıkılcaksa da isteyen herkesle denerim.
Oohh maşallah bolluğa bak![]()
Crm performance
Bugün 22 den gece 00:00 a kadar deneme yaptık. Aramıza sonradan katılan arkadaşlar oldu ama evde bekleyen bir hanım olunca onlarla deneyemedik. Bir kere toplu bastık sadece mazeret vs.. falan değil ama evc ekranım olmadığı için kısık modda bastığımı type-r la denedikten sonra anladım. Basınç açmayada tırstım acıkcası, ekranım çalındığı için ne bastığımı bilmeden gazladım. Ama amacıma ulaştım. Güzel eğlendik. Bol muhabbet ettik. Kim kimdi çok tanımadığım için type-r la denedik o arkadaşta muayneden dolayı sökmüş aracını stockmuş bende şu ne bastığımı görebildiğimde bidaha yapalım derse yaparız. Hemde aracının ne kadar hızlandığını görür. Cumartesi evc ekran işlerini falan halledebilirsem ve bir ev gezmesi cart curt cıkmazsa daha vakitlice çıkalım ben gene basarım. Gelen arkadaşların ayağına sağlık
Bu arada lowrider da istanbuldan bizim Özgürle kapışmamızı canlı izlemek için gelmiş![]()
Güzel bir gece oldu.Bende diger postlarda arabamı yetiştirebilirsem deneriz demiştim.Yetiştire medik ama yine can sıkıntısından duramadım ve Tugral arkadasımızla 2 kez denedik.Aracım muayeneye girdigi icin fabrika stock ( kat. orj headers orta ve orjınal son susuturucu ile)halde bastım.Maşşallah bu hali ilede subi ile çok güzel beraber yürüdük.Tugral kardeş ilede konustuk DC headers 70 lık krom boru 76 lik HKS hi power ve Toda beynimi takıp tekrar denicez.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Osman kardesime tesekkur ederim.Bizi calistigi televizyon kanalinda agirlayip yaptigi isin ne kadar basit oldugunu bize gosterdigi icin.
-Abi kamerayi nasil kapatiyoruz
-Salteri indir
-eminmisin abi bisey olmasin
-indir sen
Ahahahahahah
Istanbuldan aramiza katilan low rider-özgür kardesimin de ayagina saglik.cekirdek kadroyu Osman-Yalın-Ben-Öncel-Hakan gormus oldu.
Osman bunu saymiyorum arabadan bir sey kopmadi, aracta patlayan catlayan yer yokHer bastiginda yuruyor..(Allah nazardan saklasin)
Sen degisiklik yaparsan ara beni once yayina sonra rolle ...
Üntarrr adamsin kanka![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)