:icon_tup: Gecen hafta taktım bende C1S.Fiyatına gore mukemmel bir lastikmis.Yumusak, ısındıgı zaman sarmayan.
Printable View
getzde 195/45/16 pzero nero kullanıyorum açıkcası michelin pilottan sonra pek hoşuma gitmedi aşınmıyor sert bir yapısı var ısınında tutunmaya başlıyor ama genede zayıf geldi bana
hem korfeze hemde istanbul parka çıktım bu lastikle hala dişleri çok çok iyi durumda aşınması gerçekten yavaş sert olduğu için
kişisel goruşum ucuzsa alınabilir yoksa alternatifler değerlendirilmeli
ucuz olsn derseniz kumho alın derimm...kullanışlıda..
yol tutumu nasıl fren mesafesi falan ??
Aşınmıyorsa sert hamurlu olabilir buda bana gelmez yumuşak olması aradığım en büyük özellik
Ucuzdan kastım 200-230 arası bu fıyatlara yokohama s.drive var güzel gerçekten bide toyo c1s aklıma takıldı şimdi..
p zero baksana görkem, aynı ebadı izmirdeki turbo yaris kullanıyor bildiğim kadarıyla sıkıntısız mertin aracı şuan :)
asimetrik desen alın derim.v desenliler çekme yapıyor sağa sola
p.zero sert ısınması gerekiyor ama antalya şartlarını değerlendirirsek çokta sorun olmayabilir
fiyatı uygun bulursan kaçırma ama aynı fiyatlardaysa diğer markalara bak hatta mumkunse bence michelin bak ben ciddi memnun kalmıştım tek sıkıntı yumuşak lastik çabuk bitiyor :D
Lassa impetus revo :)