Abilerim,Arkadaşlarım Aramızda Uyku Apnesi Hastası olupta solunum cihazı kullanan varmı ben dün cihaz kullanmaya başladım belki uzun süredir kullanan varsa konuşmak isterim.
Abilerim,Arkadaşlarım Aramızda Uyku Apnesi Hastası olupta solunum cihazı kullanan varmı ben dün cihaz kullanmaya başladım belki uzun süredir kullanan varsa konuşmak isterim.
nasıl bir sorun bu hocam....bende de sürekli uyku hali var..
ben kilolu biriyim bana söylenen kilonun nedeni uyku apnesi olabilir denildi uykudan yorgun uyunma gibi şeylere sebep miş baban kullanmaya başladıktan sonra nelerin değiştiğini hissetti mesela illaki alışıcam ama tuhaf geliyo yoğun bakımdaymış gibi tuhaf bi his var İnşallah alışırım
paulharris
abi internette biraz araştırdım anlaşılabilen dilden solunum bozukluğu uykunun belli evreleri varmış ismini hatırlamadığım bi evrede sadece solunum sistemi ve kalp dışında bütün kaslar vs. organlar bi nevi felç durumuna geçiyo vücudun dinlenmesi için ama uykuda yaşanan solunum bozukluğu uykuda o evreye erişmeyi engelliyo ve sabah yorgun kalkma,gün içinde uyku hali,gece horlama, gibi belirtileri var bunlarlada kalmıyo üstüne düşülmesse çok ciddi hastalıkları tetiklediğinide okumuştum.
Bir yakınım istanbul Yaşam hastanesinde ameliyat oldu dili küçük dili filan geri almışlar sanırsam zahmetli biraz ama şuan iyi ilgilenirseniz doktor ismi filan öğrenir p.m atarım size.
Sadece kilo ile alaksi yok, senelerdir cok fitim, hic kilolu olmadi . bende ileri seviyede var, bogaz yapisi ya da beyn dalgalari ile alakasi olabilir.
Kesinlikle uyku merkezi e git test yaptir.
Built to fall....
Eski eşim kayda almış bir horluyorum kaçarsın dedim sen nası yatıyosun benim yanımda ben olsam giderim![]()
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Arkadasimda bi gobek vardi off..apne cihaziyla uyumaya basladi,muayeneden sonraa cocuk simdi filinta gibi geziyo ben sok oldum,oksijenle zayifliyosun birakma devam...
AFR si fakir e ceken adam.....
Bendede var sabah çok yorgun uyanıyorum ;(
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
konuyu takipteyim.Aynı problem bendede var.Kilolu biri değilim ve sabahları ölü gibi uyanıyorum.Gün içerisinde de bitik geziyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)