D segmenti araçla , 90 tl'ye mersin - adana arası havalimanı transferi yapılır. :)
Printable View
D segmenti araçla , 90 tl'ye mersin - adana arası havalimanı transferi yapılır. :)
'Bilgi Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık' öğrencisiyim 3. Sınıf
Part Time Lojistik ile ilgili iş arıyorum. Maaş falan pek umrumda değil, önemli olan staj yapmak ve işi öğrenmek benim için.
Baskı konusunda bilgili olan ya da iş öğrenmek isteyen arkadaşlar varsa Silivri de duvar kağıdı fabrikası için çalışma arkadaşları arıyoruz. İlgili arkadaşlar özelden ulaşabilir.
İstanbul - Avrupa yakasında Stajyer Avukat olarak iş arıyorum. Arayan varsa haberim olsun. İşsizlikten kafayı yemiş durumdayım. :)
Haftaiçi 5 gün full veya part time iş arıyorum 2 yıllık elektronik okuyorum tek dersten uzattım okulu.Bölümle alakalı alakasız bir iş olabilir.
ben de ankara'da part time iş arıyorum,edebiyat ögrencisiyim,ileri derecede ingilizce + orta derece almanca biliyorum.bunlarla alakasız bir işte olabilir tabii ki.
Günce cekeyim.
Parttime iş arıyorum
Full time işimde saatlerim esnek olduğu için boş zamanları değerlendirmek gerek.. varmıdır bişeyler pyasada..
Hafta ici ve c.tesi 17.00dan sonra part time pazar gunleride duruma gore full time calisabilirim. Yer istanbul avrupa yakasi valelik falan uyar