çok iyi fiyat bence kacırılmaması gerek ben 1400 e almıştım :)
Printable View
Nexus 4 ve GM Discovery'i yakın bi bayiye gidip canlı inceleyip karar vericem.En ilgimi çeken ve fiyatı bana uyan bunlar.İlginiz ve yorumlarınız için çok teşekkürler :)
S4 zoom reklamdaki görünürlüğü gibi değil fazla kaba fotoğraf makinesi gezdiriyo hissi veriyo insana, kardeşimden biliyorum :)
Iphone 4 alırsan 4S'i tanıyınca çok fazla pişman olursun, onca yeni ve hızlı özelliklerden mahrum kalırsın :)
Eğer sıfır almayacaksan, ikinci el düşünüyorsan temiz, alınabilir 900, 1000 tl ye Iphone 4s bulabilirsin. Forumda satılıklar bölümüne bakarsan daha iyi bilgin olur, belki 1300 civarına çıkabilirsen IPhone 5 bile yakalayabilirsin, iyi araştırmanı tavsiye ederim ;)
ben iphone 5 ile s4 demiştim yanılmışım ancak bazı arkadaşların bahsttigi,g2 ve discoveryi araştırdım,gm de 4.7 inç ekran ve bir çok özellik fiyat olarak ta alınası bir telefon, 5.2 inç ekran ıy la g2 içlerinde en iyi telefon
Ben GM Discovery'de karar kıldım bu çarsamba alıyorum kredi kartına taksitle.Eğer telefon almayı düşünen arkadaslar varsa ellerini çabuk tutsunlar 1 şubattan itibaren kredi kartına taksitle telefon alma dönemi kapanıyormuş.İyi forumlar :)
9 taksıte düşüyor kapanma dıye bısey yok...
Kredi kartına taksitli telefon alınabilecek mi, alınamayacak mı? İşte yanıtı - Ekonomi Haberleri - Radikal
lg g2 goldda 1399 başarı garantili düşünülebilir
iphone 4 alma sakın ios7 le birlikte iyice yavaşlıyor gıcık olursun onun yerine 4s al