bombayı patlatıyımmı
Geri dönen varmı gerçekten işe yarıyor mu :D
Printable View
bombayı patlatıyımmı
Geri dönen varmı gerçekten işe yarıyor mu :D
google playde uygulama izni olarak telefon çağrıları diye soruyor ya oradan olabilir mi ?
yani herkesden bu şekilde bir database sağlayabilirler mi
ben uygulama izninde telefon çağrıları ya da başka rahatsız eden bir şey görürsem kabul etmiyorum
bıktım anasını satayım her gün dünya msj geliyor
gelen reklam sms leri ile ilgili olarak, şirketler bulunduğunuz bölgedeki baz istasyonlarını kullanarak da size reklam mesajı gönderebiliyor. örneğin bağdat caddesinde saat 12:00 de reklam sms ini gönderecek firmanın yakınındaki baz istasyonundan size "erken rezervasyonda son gün.. XX:XX saatine kadar XX acentasında geçerli %40'a varann indirimi kaçırmayın..." şeklinde uygulamalar var..
bırı gorse cıddden ne dıcez :D
DR MEHMET OZ UN ONERISI MUCIZE URUN RASPBERRY KETONE AHUDUDU OZU ILE 1 AYDA 6 KILOYA KADAR DIYET YAPMADAN SAGLIKLI ZAYIFLAYIN.BILGI VE SIPARIS ICIN 02169120099
Tam konuyu actim simdi geldi. Gina geldi artik bunlardan. Bide bana gelen mesajlar bildigin 0532 ile baslayan cep telefonu numarasi
Toplum olarak sürekli düdüklendiğimizden, haliyle bizdekinin işlevinin kaybolduğunu düşünüp sürekli saçma sapan cinsel mesajlar gönderiyorlar.
herkese geliyormus demek spreyle ıvırlar zıvırlar bıktırdılar !
bugunde spa mesajı geldi :D
İnsan şüpheleniyor benim durumu nerden biliyolar diye :D
bknzcmylmz.
iOS 7 de numarayı zaten engelliyorsunuz. Sorun numarası görünmeyen SMS lerde.
Şöyle bir şey yaptım bende, sanırım onları da hallettim.
SMS i açıyorsunuz, sağ üstteki kişi butonuna basın.
Alta doğru açılan menüde en sağdaki info butonuna basın
Bilgi ekranı gelecektir
Direkt ARA yazan yere basarak ara yapın ve telefon numarayı çevirir çevirmez aramayı sonlandırın
Daha sonra son arananlar ekranına giderek o numarayı engelleyin.
Ben bu sekilde yapıyorum numarası görünmeyen reklam SMS lerine karşı. Engellediğim hiç bir firmadan bir daha SMS gelmedi
iOS 7 ile bu mesajların nerdeyse hepsini engelleyerek kurtuldum.
Lakin decor yapı denen karın ağrısı Allah'ın belası bi firma var. Her yolladığı mesajı engelliyorum ama bi süre sonra farklı numaradan yine mesaj geliyor.