Erdal bey ben seni tanımam kimseyede yalan borcum yok o camın indiğini görmemişsen sen bence geceleri araba kullanma. Daha camın ınıp ınmedeğini görmuyosan başkalarının hayatını da riske atma.
Printable View
Erdal bey ben seni tanımam kimseyede yalan borcum yok o camın indiğini görmemişsen sen bence geceleri araba kullanma. Daha camın ınıp ınmedeğini görmuyosan başkalarının hayatını da riske atma.
Sen bi sakin ol adamim donlar havada ucusmus falan bos muhabete gerek yok.
Gelelim konuya bastan asagiya okudum adam insanca 106 ve cooperin beygirleri ve kilosu hakkinda yorum yapmis cikmis elemanin biri 1914 ten kalma bi denemeden bahsetmis yok ben vites atamadiydimda sende vidyo koyduydunda ne alaka ne alaka.
Ole olumca okan denilen arkadasta yazmaya baslamis vidyo koymus kendini hakli cikarmaya calismis ve bu arkadasa laf atan kisiler cogalip saldirmis.
Hepsi bu uzatmayin artik komik durumdasinz !
Ayrıca Seçkin de araba gibi boş mevzular için yalan atıcak bir insan da değildir.
ya bırak adam olan insan olan konuyu okuyunca kimin amacının ne olduğunu anlar zaten bunların çoğu birbirinin yalakası senelerdir deniyorum orada araba ciğerlerini bilirim çoğunun bunlara insanca konuşmayacaksın 106 gibi yerleştireceksin videonuda koyacaksın haktır sonra bağrınsınlar burda kimin sikinde sanki adam yerleştirmiş videosunuda çekmiş koymuş yan yattım çamura battım tayfası bunlar birisi vites kaçırır birinin arızası yanar diğerinin tekerlek yerinden çıkar balans yoktur falan bahane parayla değil sonra insan gibi buraya bir açıklama yazarsın ama yine bu insanların değişmediğini görürsün yazık bunlara insanca yazanda hata..
tebrikler red 106 helal olsun olay senin video koyman değil amk video çekiyosun koycaksın tabi kime ne adam bide kendi ağzıyla diyor kamerayı gördüm çekiodu ozaman deneme kardeşim video konmasını istemiyorsan bukadar basit bu adamlar hep aynı takma boşver...
Bende zamanında yerleştirdim soktum tır boyunu koydum videomu kralıda o videoyu kaldırtamaz bak adam seneler sonra vites kaçırdım ayağı yapıyor hala dinmemiş acısı sonrada yapıştırıosun videoyu susuyor..
sabahtan berı onla ugrasıorum vıdeo yuklenmmıo 2 tanesı yuklendı 3 tane kaldı soyle bısey var gene soyluorum kamera benım aracımın sol tarafını goruo mını son denemekerde hep sagımdaydı ... sonra vıdeo kesılmıs sılınmıs konusu acılmaz heralde vıdeolar bırazdan hazır olur
Kardesim 50 kere sordum
Donuste kameran kaitta miydi degilmiydi ? Degildi deme lamba gibi kayittaydi gorunuyodu
Sen yanimiza geldin denedik gectim diyebilir misin ? Ya kardes orda kac kisiydik ben kafa cikardigini hatirlamiyorum
Onuda gec devir diyosun itb li egzantrikli 106 mi gormedik 80 de basamiyosun ama bizi alt devire cektirmen avantaz biz 2 . Viteste basamiyoruz 3. Vites 80 de her turlu basariz
Hic evirip cevirip kivirma bizide yalancilikla suclama itham etme adamin canini sikma sabrim tasiyo
benim anlamadığım bu video mevzusu.Neden geçilen taraflar hep gizli görüntülenmiş parti lideri gibi nie yayınladın manığındalar Adam çekmiş sonrada KOYMUŞ ( :
Konu kilit geriye donuk tum kufur hakaretler tarafimdan cezalandirilacaktir .
Dingonun ahirinda gibi davranan uyeler uzaklastirilacaktir .