ogece bende ordaydim hatta sİzİ bİz beklioduk siz miniler geldiniz sonra hepimiz ciktik yola ben baska aracta idim arkadasim
Printable View
konu kitlenebilirmi lütfen
Ya güzel kardeşim şu mesajlar nasıl mesajlar Allah aşkına sen kimin aracı kim hakkıyla aldı kim babasının parasıyla aldı ne biliyorsun ya. Nası böle konuşabiliyorsun. Bu yaptığın mazlumu oynayıp taraftar toplama cabasımı nedir ?.
Hayır bizde okuyoruz konuyu o akşam orada olanlar tartışıyor aralarında. Seviyeli veya seviyesiz, sen araya giriyorsun bide ortalığı bulandırıyorsun.
Gerek yok böyle seviyesizliklere, kimsenin malınada ithamda bulunmayın yok baba parası yok haram cart curt yakışmıyor herkes kendi önüne baksın, Ha senin bi alıp veremediğin, rencide olduğun bi durum varsa açık açık söylersin yada çıkarır aracını denersin. Ortamı germeye gerek yok
valla arkadasim donusden once giselerin cikisinda bekledik biliosun tamm donusde denicez dendi mini devrinde ama donduk millet almis basini gidio ne bekleyen var ne bİŞİ ole net bİ deneme olmadi donuste he bide su korna olayi nedir bide bİzİm aracimizda o aksam korna yoktu dendiki kornaya red106 basti :)))
Ben basmadim 3 arabaydik gurkan basmistir o zaman video eklenirse gorursunuz ben ortadaki arabaydim sec plka jcw
Normalde sec ile gazlamiyoduk bir sorunu vardi araba 1 bar basiyor su an 1,5 i basiyo zaten videoda gorursunuz direk herkesin onune cikiyorum fakat boost bir anda dusuyor biz hep cop ile kafa kafaya gittik ustlerde benimde onme cikiyor cunku basincim ust devirlerde cok dusuyor red 106 ya vilayet actik demiyoruz basar basmaz ciktigimizi soyledim video cekmemek ile hata etmisiz neyse tekrar denenir gorulur sec ile cikmayiz sorunu giderilmesi lazim sec in dyno verileri zaten biraz iddali onu biraz daha ust segmentte denemek istiyoruz
yavf arkadarşlar vala boşuna tartışıyorsunuz. eminim ki akşam buluşup deneyince çok iyi bir şekilde muhabbet edeceksiniz. çünkü iki tarafıda tanıyoruz güzel insanlar :) hatta bizde geliriz izlemeye hep beraber goy goy yaparız :)
Burdan yine söylüyorum; araçlar hertürlü saygı çerçevesinde yine denenir görülür ortada ki yanlış anlaşılma varsa çözülür.Benim kendi şahsıma takıldığım konu bu yok şu zengin yok bu zengin,yok şu baba parasıyla aldı yok bu alın teri ile yok şu şukadarlık araca biniyo yok bu bukadarlık araca;bu ithamlar çok gereksiz ve kırıcı ithamlar kaldıki burdan kimsenin arabasını küçük görücü aşşağılayıcı bir yorumda bulunulmadı;8 senedir istanbulda yaşıyorum bu ortamda çok arkdaşım abim kardeşim oldu ama sanmıyorum ki içlerinden biriside ikizlerin böyle bir karakteri var insanları aşağılar yukardan bakar diyecek bir durumu olsun. Ortamımız ortak araştırıp sorabilirsiniz. Şurdanda söylüyorum bu Okan mıdır nedir kimin nesidir bu arkadaşımızıda tanımıyorum ama yaptığı muhabbetleri sadece bana değil herkese yapılmış bir ayıp olarak görüyorum çünkü biz aramızda hiç bir zaman araçlarımız şu para eder bu para eder diye klasmana sokup rolling yapmadı ben NG 106 mami abi ile de denedim geçildim videoyuda koyma etme gibi yan çizmelerde bulunmayıp tebrik ettim oturdum aşağıya sinana gelince 1 sene önce sözüm vardı kardeşime ama hiçbir şekilde video muhabbeti dönmedi aramızda yani uzun lafın kısası bu Okan denen kardeşimizin dediği gbi bir karakterde olsaydık orda ne işimiz vardı maksat muhabbet sohbet eğlence olsun dedik ama görüyorum ki insanların karnı dar bazı vatandaşlar rolling sonuçlarını muhabbetini segmente paraya döküyo ki yine söylüyorum burdan Forum da yasin abi,alparslan abi, Özgün,Aren,Kekuti,Mert,Hulki,Selçuk,Mami Abi,Dinçer Abi,Reşit Abi,Tolga abi ve aklıma gelmeyen birsürü rolling ortamından muhabbetim olan insanlar bizim karakterimizi çok iyi bilir tanırlar buyursunlar kendileri yorumda bulunsunlar ki biz gerçekten Okan kardeşimizin dediği gibi insanları parasına arabasına göre şemalandıran insanlar değiliz bütün herkese saygılar ve sevgiler.
kardeşim ben sana ithafenmi söledim bunu ortaya söyledim o yerine gitti zaten sen konuya ben o yazıyı yazdıktan sonra dahil oldun emin ol konuyu başından sonuna kadar okursan göreceksin dediğim olayı.. ama sende bu şekil yazmaya devam edersen sanada cevaplarım olur.. yok f7r klavye tuşumu o ne f yanına 7 tane rrrr koymalar falan bunlar hoş hareketler değil bunları yazan edende belli zaten sen ne ortalığa atlıyorsun sadece sendemi pahalı araç var ozaman herkes alınsın her 100 bin tl lik aracı olan yazıma cvp versin yazımı okursan bazıları diye söyledim zaten şimdi konuyu dahada uzatma o kişiler yaptığı ayıbın farkında olay altındaki araçta değil zihniyette yoksa bizdede 2 tane araç var üzerimize kayıtlı satar s2k ya bizde bineriz zaten herkes adabını bilsinde yazsın.. herkes kendi önünden yesin gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer olayı çıkmasın sonradan fena acıtır hadi eyv.
Kardeşim ben senin tüm yazdıklarını sabahtan beri takip ediyorum okuyorum tartıyorum ölçüyorum senin bikere üslubun yanlış yazdığın kişi benim ikiz kardeşim biliyor musun bilmiyorum ama senin gbi ne söylediğini bilmeyen terbiyesiz adamların cümlelerinede kardeşimi hedef yaptıracak bir karakter yok bende git işine gücüne bak tamam sen haklısın nasıl biliyosan öle olsun diyelim ki, erkenden yol al
Okan misin kimsin tanimam seni sen kimsin ki arabani kucumsuycem o
İster s2000 e binerim ister s3000 e sanane amk
Burda konusmuycam yazmiycam sana daha fazla
Zamaninda devran cok donmus sanirim cok domaltmislar seni ki boyle yaziyosun domalip domalip gezme saplayan cok olur isine bak
Su adama cevap vermeyin Birkan Gokhan prim vermeyin abi herkes birbirini biliyo boa verin yazsin dursun
konu deneme konusuydu videolar vardı onlar tartışıldı şimdide sizin atışmanıza döndü farkındamısınız ayıp ama artık 15 yaşında çocuk gibi misket kavgası yapıyosunuz... uzatmayın dedik kaç defa ayıptır yaw..
Amk forum forumluktan çıktı bu nedir okan srn kimsin amk millete gider yapıyosun bizede babamız almadı rahat ol bizde 10 binlik arabalardan geldik fazla atar yapma burası lüleburgaz değil istanbul adamın götünden donunu alırlar bence yazdıklarını bikaç kez okuda yaz yaşının aadamı ol
Gokhan uzatma kanka muhattap olma hafta sonlari burdaymis arkadas oturur konusuruz burda hos olmuyo
Gokhan yazma daha fazla haftaya burdaymış gelsin bekliyoruz dort gozle :)
Herkese iyi akşamlar pazar oldu pazartesi oldu bu muhabbeti okuyorum Kendimi tanıtmam gerekirse 34 SEC 08 plakalı aracın sahibiyim. Adım seçkin o akşam çoğunuzu tanımam etmem rollinge fazla çıkmam beni tanıyan tanır seven sever. Gerisi viz gelir gider.Mirkelam da sinan bey sanırım arabaları eşleyelim dedi ben kimseyle denemeye gelmedim dedim. Bunu da üstüne basarak belirttim. Gecenin 2 si veya 3 ü otobana çıkarım iister gaz basarım ister yavas giderim kimseyi alakadar etmez. Neyse otobanda kendi kendime aracı denerken arıza yaktı aracım pejolar kesiklik yapınca normal biz yapınca suç heralde sağdan yawas yawas gidiyorum red plakalı arkadaş yanıma geldi araçla ilgilenirken gördüm camı ındırıp dewam etmesini elimle gösterdim. Ama nedense bir triplere girdi kaş göz işareti. Ben anlamadım kimseye söz mü verdik denicez diye neyse sonra geldik şekerpınara cop plakalı arkadas benim benzinim yok benzin alıp geçiom karşıda bekliyorum dedi yani kaçan falan yok kimseden. Bana soranlarda benim araba kesiklik yapıyor aren sen dene dedim falan flan . Ama red plakalı arkadaş inatla dönüş yolunda yanımıza geldi gelsin buyursun sıkıntı yok . Denediler benim bitek gördüğüm arızalı haliyle benim aracım önde gidiyordu üstünde ağırlık olmasına rağmen. Ayrıca kimse kimsenin cebine elini atmaz kimse benim ne paramı nede ailemi yargılayabilir kimse haddine düşmeyen işlere burnunu sokmasın.
bakın bu konuyu dahada uzatmıcam bu mini cı arkadaslara hıtaben soyluyorum deneme fılan umurumda degıl benım benı gec gecme oda sıkıntı degıl ama ben mını ıle kendı devrımde bastım 4 un sonuna kadar vıdeoda bellı 12 sayfalık konuda ılk defa soyluyorum ben gectım mını gecmek buysa eger
senın aracın zıfırı karanlık aracın ıcınde bırı varmı yokmu o bıle bellı olmuo kı sen camı bıle acmadın bu yalan
ben kımseye el kol kas gos hereketı yapmadım daha oncekı konusmalarda da yazdım sana kendımı gosterıcem dıe bı sag kapıyı acmadıgım kaldı dıe bu soyledıgınde yalan
ben red106 ıle ınatla donuste yanınıza gelmedım orda sordular mını ıle noldu dıe gectıgıme ragmen deneyemedık dogru duzgun dedım bı daha denersek sorun olmaz dedım sınan abıye soyledım oda yolun karsısındakı mını ye seslendı mını sahıbıde bana devırler uyusmuo dedı bende senın devrınde basarız sorun degıl dedım
bu soyledıgınızde yalan
bu kadar yalan üst üste neden soylenmekte onuda anlamıs degılım bı soyledıgınız lafta dogru olsun
elımızde vıdeo varken bıle gectıgınızı soyluosanız vıdeo olmasaydı elımızkı kımbılır pıyasada neler dıyecektınız oda merak konusu
bu zaman kadar yazdıgım her kelıme dogru konusulanlar dahıl ısımde yazıorum ama sızın soyledıklerınız butun kelımelerın yalan oldugunu sız dahıl ortamdakı kısılerde bılıo
O gece senle denemeye çıkmıştık abi, güzel bi rolling olmuştu hatta. O ara red benle de denedi, ben o gece siyah vti ile denemiştim hatta. Vti'ı geçtim videolar elimdeydi, araç sahibine ulaşamadık ayıp olmasın diye koymadım video. Sonra kendisi konu açtı o ayrı. Neyse o ara redle denedik haberim vs olmadan bagajı dahil dolu olan aracımın videosunu gördüm. Benim umrumda olmaz bir daha olsa bir daha denerim, hatta ellerine sağlık ama video koymadan önce karşı tarafa sormak gerekir diye düşünüyorum. Erdalla yine denerim sorun yok ama bunu ufak bir tavsiye olarak söylüyorum.
Erdal bey guzellikle anlatiyorsunuz insanca, buradaki olayda dönüşle ilgili bi durumda var görüldüğü kadarıyla. Madem çektiniz koyun tüm videoyu tatsızlıkta bitsin kimseye yalancı dolancı denmesin hoş değil çünkü Aren arkadaşımız da adam gibi sormuş. Birşey mi varda yüklemiyorsunuz yani
Erdal bey ben seni tanımam kimseyede yalan borcum yok o camın indiğini görmemişsen sen bence geceleri araba kullanma. Daha camın ınıp ınmedeğini görmuyosan başkalarının hayatını da riske atma.
Sen bi sakin ol adamim donlar havada ucusmus falan bos muhabete gerek yok.
Gelelim konuya bastan asagiya okudum adam insanca 106 ve cooperin beygirleri ve kilosu hakkinda yorum yapmis cikmis elemanin biri 1914 ten kalma bi denemeden bahsetmis yok ben vites atamadiydimda sende vidyo koyduydunda ne alaka ne alaka.
Ole olumca okan denilen arkadasta yazmaya baslamis vidyo koymus kendini hakli cikarmaya calismis ve bu arkadasa laf atan kisiler cogalip saldirmis.
Hepsi bu uzatmayin artik komik durumdasinz !
Ayrıca Seçkin de araba gibi boş mevzular için yalan atıcak bir insan da değildir.
ya bırak adam olan insan olan konuyu okuyunca kimin amacının ne olduğunu anlar zaten bunların çoğu birbirinin yalakası senelerdir deniyorum orada araba ciğerlerini bilirim çoğunun bunlara insanca konuşmayacaksın 106 gibi yerleştireceksin videonuda koyacaksın haktır sonra bağrınsınlar burda kimin sikinde sanki adam yerleştirmiş videosunuda çekmiş koymuş yan yattım çamura battım tayfası bunlar birisi vites kaçırır birinin arızası yanar diğerinin tekerlek yerinden çıkar balans yoktur falan bahane parayla değil sonra insan gibi buraya bir açıklama yazarsın ama yine bu insanların değişmediğini görürsün yazık bunlara insanca yazanda hata..
tebrikler red 106 helal olsun olay senin video koyman değil amk video çekiyosun koycaksın tabi kime ne adam bide kendi ağzıyla diyor kamerayı gördüm çekiodu ozaman deneme kardeşim video konmasını istemiyorsan bukadar basit bu adamlar hep aynı takma boşver...
Bende zamanında yerleştirdim soktum tır boyunu koydum videomu kralıda o videoyu kaldırtamaz bak adam seneler sonra vites kaçırdım ayağı yapıyor hala dinmemiş acısı sonrada yapıştırıosun videoyu susuyor..
sabahtan berı onla ugrasıorum vıdeo yuklenmmıo 2 tanesı yuklendı 3 tane kaldı soyle bısey var gene soyluorum kamera benım aracımın sol tarafını goruo mını son denemekerde hep sagımdaydı ... sonra vıdeo kesılmıs sılınmıs konusu acılmaz heralde vıdeolar bırazdan hazır olur
Kardesim 50 kere sordum
Donuste kameran kaitta miydi degilmiydi ? Degildi deme lamba gibi kayittaydi gorunuyodu
Sen yanimiza geldin denedik gectim diyebilir misin ? Ya kardes orda kac kisiydik ben kafa cikardigini hatirlamiyorum
Onuda gec devir diyosun itb li egzantrikli 106 mi gormedik 80 de basamiyosun ama bizi alt devire cektirmen avantaz biz 2 . Viteste basamiyoruz 3. Vites 80 de her turlu basariz
Hic evirip cevirip kivirma bizide yalancilikla suclama itham etme adamin canini sikma sabrim tasiyo
benim anlamadığım bu video mevzusu.Neden geçilen taraflar hep gizli görüntülenmiş parti lideri gibi nie yayınladın manığındalar Adam çekmiş sonrada KOYMUŞ ( :
Konu kilit geriye donuk tum kufur hakaretler tarafimdan cezalandirilacaktir .
Dingonun ahirinda gibi davranan uyeler uzaklastirilacaktir .