Bu araç alınır mı? Aranızda bilen yada tanıyan var mıdır?
Audi S Serisi S3 2008 Model 53.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 68271595
Bu araç alınır mı? Aranızda bilen yada tanıyan var mıdır?
Audi S Serisi S3 2008 Model 53.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 68271595
Two in the moose, one in the caboose.
bu araç hakkında daha öncede başlıklar açılmıştı araç sol alttan darbe alıp tramerden sorgulatırsanız pert kaydı vardı diye biliyorum . ama kesin bilgiyi tramerden sorgulatın . araç full orjinal denmişti telefonda bi arkadaşa sonra pert kaydı olduğunu öğrendik. bu fiyatada zaten başka türlü s3 imkansız.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
eski MIG plka sanırım alttan logar kapaçına vurmuşu şanzımanı kırmış kaydı par zaten muadilinden bi 20 25 ucuz olunca direk anlaşılıyo![]()
Sahibiyle görüştüm aracı satmış isabet olmuş bende alamadım diye üzülüyordum![]()
Two in the moose, one in the caboose.
Yeni konu acmiym dedim, su araci bilen var mi?
Audi / S Serisi / S3 / audi S3 tamamen orjinal... sahibinden.com'da - 97513702
bu araba izmirde 3 sanayıde srk shopta bıldıgım kadarıyla kendısıde buraya uye zaten acıklamasını yapar![]()
doğuştan araba manyağı
S3 düşünen varsa hiç araba ile alakası olmayan bi arkadaşıma borç karşılığı bi yerden geldi, 2008 model olması lazım.. Tertemiz araba..
Ciddi alıcılarla görüştürebilirim..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Arkadaşlar,
Audi S Serisi S3 2001 Model 38.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 87868649 bu aracı tanıyan, bilen, fikri olan var mı?
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Araba düzgüne benziyor ama 2001 model S3 o para etmez. Sıkıntısı orada belli ki.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)