Makyajli 3.20ler 2.2 170 ps . Bunda da 2500 vergisi oduyeceksin. Yakit farki olmuycak. Alabiliyosan ilk isin 3.25 temiz bulamiyosan 3.20 al. 2001 ustu oneriyorum
Printable View
Makyajli 3.20ler 2.2 170 ps . Bunda da 2500 vergisi oduyeceksin. Yakit farki olmuycak. Alabiliyosan ilk isin 3.25 temiz bulamiyosan 3.20 al. 2001 ustu oneriyorum
2001 320ci sahibiydim kasa olarak mukemmel bir araç ama motor ve şanzuman icin ayni seyleri söyliyemiycem.320ci performans bakımından cidden kısır bir araba hele bide triptonik vites ise ilallah dedirtir.
Ben olsam tercihimi manuel veya smg bir 325i den yana yapardım.
1 sene önce çok araştırmıştım. Şaşmazda otomatik vites tamiri yapan yerlerde kesin e46 şanzumanı görürsün :D
Bence Manuel e46 320 ahım şahım gitmez ama 6 silindir 150 hp tatmin eder :D
ben hala bmwnin yakıt konusunda 19 yaşındaki bi insanı zorlayacağına inanıyorum, tabi kişinin durumuna falan bağlı ama ne bileyim 2.5 litre 1300-1400 kg araba hele otomatik de olursa ağlatır gibime geliyo güncel fiyatlarla.
bence kesinlikle otomatik almayın.gerçi bende otomatik 330cd vardı onda torktan dolayı sorun olmuyordu ancak benzinli+otomatik oldu mu çekilmiyor e46.size tavsiyem manuel 325 yada 330 almanız olur.
330 manuel zor bulur biraz
bulsada fiyatlari uçuk , bmw piyasasinida ankara belirliyor resmen. HERKES KAFSINA GÖRE.. araba haşat oğlu haşat 3.20 at. ama 45 milyar para yazmiş :D bide yetmemiş yengeç misali yazmiş falan...... :D
steptronik şanzımanlar mı sıkıntılı anlamadım?
Açıkcası öyle.e46-e39 şanzımanları biraz hassas.Türbün arızaları kronik.E tabi bunda biraz her köşe başında yanlama sevdasıda etki ediyor.Kullanım önemli yani.İlk sahibinden temiz kullanılmış bir araç denk getirmek lazım..
Motor-yakıt konusuna gelince,hacimli motorda otomatik vites ile Manuel arasında yakıt farkı fazla oluyor.Mesela Manuel bi 325,otomatik bi 318 kadar yaktırılabilir.
Tercih olarak bana sorarsan 330 al derim ama asıl kararı verecek olan maddi durum.Vergi-bakım-yakıt üçlüsünün maliyeti hangi motorda sana uygunsa onu seçmelisin.
6 silindir olarak en mantıklı makine 25 tir.Kendi aracımda karma kullanım ş.içi ş.dışı yarı yarıya 12 litre yakıyorum.Genel olarak ş.içi kullanacaksan 15 litreyi gözden çıkaracaksın.
Facelift 318 Manuel olursa ş.içi 11 litre civarı gezersin.143 hp lik motorda gayet canlıdır.320 den tek eksiği sesi olur.
Yani dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.Tamamen DUYGUSAL..
E46 kasanın en dolu paketi hangisi oluyor peki 8 airbag 6 airbag olanı falan var özellikleri tam bilmediğim için bilgi almak istedim.