Yine 1 can daha aldı :( Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
Printable View
Yine 1 can daha aldı :( Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. arabanın halinden kazanın ne kadar kötü olduğu anlaşılıyor malesef :(
Allah rahmet eylesin, dahada sayıyı arttırmadan hayırlısıyla 2014 e girsek artık ya..
araç yeni deil ankarada bayadır var araç sahibini tanıyorum. aracın sahibi arkadasına vermiş arabayı kazayı yapan arkadaşymış. allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
Bugün haberi geldi. Tanıyormusun diye sordular plakayı, bende çıkaramadım demiştim. Allah rahmet eylesin. Dikkatli olmakta her zaman fayda var kendimizi düşünmüyorsak yanımızdaki ve çevremizdeki insanları düşünelim :S
Allah rahmet eylesin, diğerleri de iyileşir inşallah. Ben de haberlerde gördüm. Çok kötüydü.
Allah rahmet eylesin.
Geride kalanlarına sabır versin
sabah sabah... Allah Rahmet eylesin. Allah herkesi anasına babasına çocuğuna bağışlasın.
allah rahmet eylesın gerıde kalanlara sabır versın pejo ya kagıt araba ne hale gelmıs yaa
Bende bir süredir Etlik'te görüyordum. Çok üzüldüm Başımız sağolsun. Allah evlatlarını kaybeden aileye sabır versin diğer çocuklarda umarım bi an önce tamamen iyileşirler...
Kaza nasıl olmuş bilgisi olan varmı?
Allah rahmet eylesın ailesıne sabır versın rabbım kımseye bole bısı yasatmasın
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin :((
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin. Kuzenimde 106 ile kaza yaptı bu aracı durdurmak gercekten zor...
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin.
Dün haberlerde izledim çok kötü durumdaydı 106.. Geride kalanlara Sabır ve Sükunet.
allah rahmet eylesın çok üzücü bir durum
Allah rahmet eylesin
Allah Rahmet Eylesinn dikkat edelim
allah rahmet eylesin.. kötü bir durum hastenede olanlarda tez zamanda iyileşir inşallah...
Ek cıvıclerin tavan yapması sonucu 1 haftadır vts ve gtı bakıyordum vazgeçtim..
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlarına sabır versin
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
Hız felakettir diye boşuna demiyorlar :( kendimize hakim olalım :( ALLAH rahmet eylesin vefat eden arkadaşımıza ...
Çok feci olmuş , Allah rahmet eylesin.Sevenlerinin başı sağolsun.
allah rahmet eylesin.........
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin Geride kalanlara sabir versin
Allah rahmet eylesin..
işte hep giderli araba hayalimiz değil mi gidiyorda ne oluyor.Guvenlık sağlamlık olmadıktyan sonra
Allah rahmet eylesin
Rabbim geride kalanlara sabır versin
ALLAH rahmet eylesin. Aile ve yakınlarına sabır versin. Gercekten kotu bir kaza olmus.
Mekanı cennet olsun Allah Rahmet eylesin
Sonuçta kaza, bir başka araçla da olabilir aynısı ama 106 gerçegi diye bir şey de var
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Allah kimsenin başına vermesin çok üzücü bir durum Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin