driftboy Nickli Üyeden Alıntı
ben şimdiye kadar durdugu yerde basık diye xenon diye ceza yiyeni görmedim, yiyen var dediler sadece ama kimse ben yedim demedi.
+ olarak, 1500 devirde gezince diyosun, serdivanı çok iyi biliyosun sen, kahve diyarının üst katında oturuyorum, tam eğlencenin kafelerin orta noktası serdivanda. Ve ordaki araçların %80 ini, sahiplerinininde %50 sini tanırım. Ve çoğuda aynı yerde aynı şeyleri serdivana girince tokyoya girmiş gibi girdiklerini hepimiz biliyoruz ve şahidiz.
BEN SIRF BU YÜZDEN EVİMİ TAŞIDIM ORDAN BUNU BÜYÜK YAZIYORUM ÖZELLİKLE ÇÜNKÜ RAHATSIZLIK BOYUTU BELLİ OLSUN DİYE.
Yazdığına sonuna kadar katılıyorum kurunun yanında yaşta yanıyo. Ama yaş sayısı kurudan fazla olunca kuru ortadan kayboluyo.
Mustafa AKTAŞ - Sakarya İl Emniyet Müdürü, bilirsin belki . Kahve diyarında oturuyoruz, adamın makam arabası kapının önünde, 2 tane ekip aracı var, adamlar gelip o kadar polisin onunde yanlıyolar, nasıl izin versinler peki buna ?
Polatların önünde, mavi durakta, kahve diyarının karşı arasında ekipler duruyor bazı aksamlar. Bunları göre göre adamların önünde yanlayanlar, gazlayalar, egzoz patlatanlar..
Neyin açılmı ? Niye yazmasın adam ? Kaç defa kaza oldu serdivanda. Karakolun önünden limitöre soka soka geçenler.. Neden yazmasın adam ? Sebep söylermisin ?
Emniyet müdürü benim ev sahibinin bi ahbabı. Benimde böyle ilgili olduğumu bildiği için bi ara muhabbeti döndü. Napıcaz bunları bu işi nası çözücez dedi. Adama bişey diyemedim. Sesinizi çıkarmasanız azıtıcaklar, çıkarsanız suçlu olacaksınız dedim. Adam en son set koyucam 50 mt'de bir şu caddeye dedi. Bide koyucam mobeseyi ozaman görücez, bu defada esnaf madur olucak dedi.
Kısacası demek istediğim şu. Orda 2 saat sessiz durmakla olmuyo o işler. Hepimizin plakası serdivan karakolunda mevcut. O sesini çıkarmıyo dediğiniz klübede nöbet tutan polis alıyor. Ve herhangi en ufak bi şikayette es geçmek yerine olayın tuzu biberi oluyor..