Takipteyim
Printable View
Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.Rabbim bütün hastanelerdeki insanlara yardım etsin.Şifa versin.Hastaneye gittiğim zaman anlıyorum sağlığın ne kadar kıymetli birşey olduğunu.Gerçekten zor hastanede olmak hasta olmak o psikoloji çok zor.
Yazik,uzuldum cidden...
Bir yakını olmasam bile bu durumuna gerçekten çok üzüldüm
küçüklüğümün kahramanıydı resmen f1 izlerken oynarken hep schumacher i tutar oynardım fena halde üzüyo bu haberleri
Çevremizdeki abilerimize amcalarımıza Schumacher lakabı takardım. Durumu iyiye gider inşallah, üzüldüm..
Adamı saksı yaptılar parasını emiyorlar benim fikrimce, geçenlerde özel jetini vs satılığa çıkarmışlardı, rehabilitasyon ve doktor masraflarını ödeyebilmek için.
Parası olmasa çoktan fişi çekmişlerdi bence, ki yanlış anlamayın, benim de en beğendiğim pilotlardan, efsane.
İnşallah yanılırım, ama bence Şumi kazayı yaptığı gün öldü zaten, parayla bu kadar sündürdüler, takdir-i ilahi er geç tecelli eder...
Senna, Mc Rae, Burns, dünyada gerçekten hızlı adam gen havuzu daralıyor, Colin yanında oğlunu da götürdü en çok ona üzülmüştüm...
durumu iyiye gidiyormuş hareket ediyormuş artık , montezemolo açıklama yapmış. vay be neredeyse 3 sene olacak
'Schumacher yurumeye başladı'
Efsane yürümeye başlamış.
Bugün için süper bir haber :)
O değil de bu kadar aktif ve hızlı bir hayatın içinden o kadar süre hareketsiz ve eve bağlı kalmak nasıl bir psikolojik yıkıma sebep olmuştur acaba.
Fiziksel olarak düzelse de psikolojik olarak çok zaman alır sanırım iyileşmesi.
Acil şifalar diyelim şampiyona.
Fiziksel halininde eskisiyle alakasi oldugunu sanmiyorum ben artik.
o değilde kaç sene oldu hiç bir fotosu yayınlanmadı
Schumi’nin durumu ile ilgili carpıcı itiraf - Otohaber
Değişen birşey yok, hala bir haber yok. Saklamalarının nedeni nedir acaba?
Bu kadar uzun süredir böyle mistik gizemli bir ortam yaratmaları neden acaba.
Gerçekten merak ediyorum. Durumu bu kadar kötü ise neden acı çektiriyorlar diye düşünüyorum.
durum ne ki bilgi vermiyorlar çok mu kötü iyi de nazar mı değmesin? ne biliym deney mi yapıyorlar adama da paylaşmıyorlar.
değişik.
bir şumi bir de kenan ışık. çok dğeişik geliyor bana durumları hakkında paylaşım olmaması.
tam Kenan Işık diyecektim lafı ağzımdan aldın hocam
Schumacher'de beklenmedik surpriz! - Spor Haberleri
hadi inş. :(
Schumacher'in boyu 14 cm kısaldı
Formula 1'in efsane ismi Michael Schumacher'in boyunun 14 cm kısaldığı bildirildi.
Auto-bild portalının haberine göre, 48 yaşındaki sporcu tekrar komaya girdi. 24 saat suni solunum cihazına bağlı olan Schumacher'in sürekli doktorların gözetimi altında bulunduğu belirtildi.
Haberde, eski yarışmacının kaza yapmadan önce 174 olan boyunun 160 cm’ye kısaldığı belirtildi. Daha önce Schumacher'in 45 kiloya kadar düştüğü ortaya çıkmıştı.
Geçtiğimiz ay Schumacher'in eşi Corinna’nın tedaviyi ABD’de sürdürme kararı aldığı ifade edilmişti.