yeni dizi beyler...burak aksak( leyla ile mecnun) ve ekibinin işiymiş...baya keyifli bir şeye benziyor...çalgı çengideki deli oğlanlarda var...
yeni dizi beyler...burak aksak( leyla ile mecnun) ve ekibinin işiymiş...baya keyifli bir şeye benziyor...çalgı çengideki deli oğlanlarda var...
Dün gülmekten öldük valla ekip çok sağlam hele o '' algıda seçicilik'' e gelen cevap dilimize pelesenk olmuş durumda![]()
ciddi ciddi çok iyi dizi yapmışlar...bu tatta giderse leyla ile mecnun,behzat ç. , suskunlar gibi efsane dizilerin arasında olur bence...![]()
Bilmiyorum ama sanki Türk televizyonunun kalitesi artıyor günden güne Özellikle komedi alanında.En azından 2 kişi birbiriyle konuşurken biri telsiz biri cep telefonu kullanmıyor.
Bknz:Arka sokaklar
off allahım arabada çay içtikleri yeri izledim şimdi...ofisin ortasında anırarak güldüm arkadaş!!!!!!!D
![]()
six packhauhau
benzer bi olay. kız arkadasım anlatıyobı magzadayken ıcerı hamıle bı bayan gırmıs. tshirt un karın bolgesınde bebek resmı var ve altında coming soon yazıyor.
baska bı cıftten bayan olan soruyo yanındakı elemana coming soon ne demek ?
Eleman gayet emın bı sesle ve tavırla '' Gelecek sezon''...
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Helecanla bekledik, severek izledikGeçen yaz Üsküdar'a Giderken'den sonra bu yaz da bununla geçecek, anlaşıldı.
Şu diziden parayı kırsalar da Çalgı Çengi 2'yi çekseler artık![]()
az bakabildim ama iyi gibiydi , leyla ile mecnun kafasındaysa iş yapar .
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Çay kaşığı ve bombastic sahnesi çok iyiydi![]()
linkten izliyodum iyimişama yayından kalktı şikayet geldiği için
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
ggüzel diziye benziyor yapımcı fena![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)