Berkin 199 gündür komada asıl ızdırap bu:mad:
Printable View
Berkin 199 gündür komada asıl ızdırap bu:mad:
2014'de herkesin gönlüne göre, işsizlere iş, evsizlere ev, eşsizlere eş, arabasızlara araba ve en önemlisi herkese sağlık sıhhat ver Yarabbim(amin)
Sağlıklı, sıhhatli ,mutlu ,huzurlu ,kazasız belasız güzel bir yıl diliyorum herkese
Para bir şekilde kazanılıyor. :)
edit:
ama dönem kritik
herkese mali açıdanda mutlu bir yıl dileyeyim ki tersten görmeyelim sene sonunda :D
2013 son haftasına kadar fena degilken, son dakika golunu attı
http://i39.tinypic.com/2qi4d8y.jpg
http://i44.tinypic.com/nqbdw9.jpg
yeni yılda kazasız belasız cezasız gazlamalar hepimize hersey gönlünüzce olsun :)
yeni yılınız kazasız belasız dertsiz tasasız sevdiklerinizle beraber geçsin :)
Hepimiz için
mutlu huzurlu sağlık bir yıl olur umarı ,herkese iyi yıllar
Herkese mutlu,huzurlu,sağlıklı,kazasız ve belasız bir yıl diliyorum.
Boost cut"sız bol basınclı sağlıklı huzurlu bol kazançlı yıllara :)
Daha Çok Çalışacağımız
Sevdiklerimizi kaybetmemek için uğraşıp,yanlarında olacağımız,
Sağlığımıza dikkat edip,
Huzurumuzu kaçıran şeylerden uzaklaşacağımız,
Para'yı amaç değilde araç olarak kabul edeceğimiz,
Olduğumuz gibi görüneceğimiz,
Bizi biz yapan değerlere daha çok sahip çıkacağımız,
Vatan'ımıza göz dikenlere göz açtırmayacağımız,
NE MUTLU TÜRKÜM'ü her şekilde söyleyeceğimiz,
Yeni Yıl Bizimle Olsun
Rabbim Herkesin Gönlüne göre versin
Hayırlı Yıllar
2013 berbat gibi birsey gecti, umarim 2014'te butun skntilardan kurtuluruz, sans dolu bir yil olur.
bu 2013 harbı ızdırabını s... ya bu nasıl bır yıldır 2014 hayırlara vesıle olması dılegıyle
Tüm TT ailesinin yeni yılını kutlarım, sağlık,huzur ve para getirir inşallah hepimize..
Ha bi de inşallah vtecler ucuzlar :D
Daha sağlıklı, daha kazançlı, daha mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle..
Abilerim kardeşlerim hepinizin yeni yılını kutlar, sağlıklı , huzurlu, mutlu , aşk dolu , paralı ve başarılı bir 2014 geçirmenizi dilerim :D
Gelenin gideni aratmayacağı bir yıl diliyorum herkese
Yeni yılın sağlık huzur mutluluk getirmesi dileği ile nice senelere.
gelenin gideni aratmayacağı bir yıl olması dileğiyle herkeze mutlu yıllar..
2013 keske hic bitmese her seyi ile acik ara hayatimdaki en guzel yol oldu. Darisi 2014 e :)
herşey çok güzel olması dileğiyle güzel seneler :)
Saglıklı Mutlu Bir Yıl Diliyorum Herkese Mutlu yıllar ...
herkes için güzel bir yıl olur inşallaahhh..
Beyler herkese merry christmas, mutlu noeller falan :D
Şaka lan şaka
yeni yıl sağlık huzur para başta olmak üzere,
internallere forged vari stamina, üflemelilere bol boost, atmosferiklere bol ciğer, stocklara bol benzin, tuned lara meth, e85 vs, diesellere yazılım, pist günlerinde ve ***** yerlerde sulh selamet, satılık ilanlarımızda dip , ölü, karbon 14'lü fiyat istemeyen müşteri, otomobil fotoğraflarında lam lamel kulllanmayan araç sahipleri, iddaa sayfasında geçmiş postları okuyup illegal bet i ben yarattım gibi emenike, sorular sormayan, ' abi borç batagındayım nolur maç ver' demeyen üyeler, Xor'ay abiye aradığı ***** jantı, 106gti'nickli arkadaşa aşık olduğu hatunu getirsin,daha yazcaktımda çişim geldi :D
Süleyman, üstündeki cenabetligi bu sene kendisi atacak, yoksa ben el atacagım : )
Ulan mk bu saatten sonra yapacağım ve yatan kuponların verdiği miktarları senden alacağım :D