arkadaşlar merhaba Chevrolet Cruze 2011 1.6 Ls aracım var 10binde benzinli modifiyeli baya bi emek var jant yay mult ufak tefek baya şey var ama gel gelelim bugün aracımı satılığa çıkardım sıfır ibiza cupra alcam allah nasip ederse
bi kaç sorum olcak forumdada dolaştım baya sorularım şöyle
1. 2014 ve sonrası ibiza cupra lar için servisin taktığı tam uyumlu multimedya sistemleri varmi (navi dvd mp3 bluetooth tv vs.. özellikleri olan) özellikle navigasyonu çok kullanıyorum. istanbulda okuyorum pek bilmiyorum istanbulu memleket adana
2. seat i aradım araç tek seçenekle geliyormuş türkiyeye sunroof lu bi araç istiyorum servise sonradan sunroof yaptırmak doğrumu çünkü normalde fabrika çıkışı sunroof olan araçlarda tavanda koruma çelik bar lar var diye biliyorum
3.yağ eksiltme bu eksiltme insanın ocağına incir ağacı dikecek cinsten bir eksiltmemi maliyeti fazlamıdır.
4.yakıt konusunda fabrika verileri doğrumudur çünkü benim cruze da istanbuda 10 un altına inemiyorum şehir içi basmadığım halde. ibiza cupra için 7-7.5 -şehir içi çok iyi bi değer benim için
5. Dsg bazı sitede nette sorunlu bir şanzıman mış gibi lanse ediliyor. nasıldır? garanti kapsamı içinde midir? motor ve dsg birde kaç yıl garanti veriyor seat
şimdiden hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bunlarda cevaplanırsa kesinlikle cupra diyorum