bu sefer öyle yapacam bi kaç dergi birden aldığım için alışveriş merkezini tercih ediyordum çeşit çok diye gazete bayileri 2 3 farklı dergi getiriyo o kadar..
teşekkürler tekrar güzel sayı.
Printable View
bu sefer öyle yapacam bi kaç dergi birden aldığım için alışveriş merkezini tercih ediyordum çeşit çok diye gazete bayileri 2 3 farklı dergi getiriyo o kadar..
teşekkürler tekrar güzel sayı.
Bu aralar dergi hazırlamak gerçekten çok güç. Bir çok dergi kapattı ve kapanmanın eşiğinde olanlar var. Öyleki modifiyeye destek veren basın kuruluşu olarak sadece iki dergi kaldı. Günümüz şartlarının ne kadar zorlayıcı olduğunu bilirsiniz. Biz elimizden geldiğince fiyatlarımızı sizlere yansıtmıyoruz. Hatta ciddi bir indirime bile gittik. 6.5 YTL'den önce 5.90'a şimdi de 4.90 YTL fiyatına çektik dergi ücretimizi. Şayet elinizde 4-5 sene önceki Tuning Türkiye dergileri varsa rica ediyorum bir bakın. O zamanki fiyat 4.75 ya da 4.90'dır. Sözüm ona umarım tuning konusunda destek veren daha çok basın kuruluşu olur. Ya da bir başka değişle daha fazlası kapatılmaz..!
çirkin kral yoktur,az votka vardır. alaına gider ölümüne fener(TRTUNİNG)
evet fiyat farkyapmış baya az da olsa yinede iiiiiyi...
işte yeni sayıda benim arabam'dan vaar oof mutluyum walla :)
hatlar karıştı :D
fiyat iyi olmus.eskiden 5 veriyorduk ustune bozuk para veriyoruk ama simdi sadece 5 yeticek.:D tesekkurler tuningturkiye:)
önerileri dikkate almanız çok güzel görmek istediğimiz tarzda araçlar dergide yer alıyor
teşekkürler;)
Aynı çizgide gidecek. Buna emin olabilirsiniz. Önümüzdeki aylarda yer vereceğimiz araçları düşündükçe şimdiden heyecanlanıyoruz. Gün yüzüne çıkmamış ya da göz önünde olup da içinde ne olduğu bilinmeyen o kadar çok araç var ki...
Onur, avatar süper:p
Dergi güzel görünüyor,aldıktan sonra yorumumu yazarım.
Bazı arkadaşlar çok acımasız eleştiriyordu bazen taraf tutarcasına, onların yorumlarını merak ediyorum
Güzel gözüküyor.. Albenisi var.. :)
Fiyat olarak ta iyi olmus..
Opel'ci değilim ama Astra çok güzel ve çok sıkı duruyor. Yıllar sonra bu araç için dergi alıcam sanırım.
fıyat olarak ıyı olmuş.benı kesın al dıyor :)
olmuş bu sayı.
kapağında kırmızı pontiac olan sayı ile alakası yok :)
fotoğrafları çok beğendim.
tebrikler.
dergi gerçekten güzel birkaç aydır alamadım ya kalmamıştı ya unuttum falan neyse.bu ay alıcam kesin :) ya bişi sorucam komik belki ama hiç tofaş kuş serisi göremiyoruz bir mini görünümlü çıkmıştı ama başka neden yok profça hazırlanmış hiç yokmu Türkiyede sizin gözlemlediğiniz ? yoksa aaa şahin çıkmış derler diye mi ? kalite düşer diye falan mı.hani şahin doğan çıkaran dergiden hayır mı gelir demesinler diye mi ?
bizim şişik enverin arabsıda cıkmış .yaptıgı renge bakın allahım yarabbim
senelerde kendimi yırtttım :) Artık dfinliyorlar neydi o ucan daireler :) neysem çekimlere hazırlanalım onurcum :) var bişiler haftaya bi şey edelim kardeşim :)