Her ay aldığım gazete bayisinde yoktu bugün.
Printable View
Her ay aldığım gazete bayisinde yoktu bugün.
Bayiyle samimiyetim var,öyle olsaydı geldi ama daha çıkartmadım derdi:)
selami çeşme shell karşısındaki gatete bayiinden almaya gittim caddede yok dergi ...
Ben de hicbiryerde görmedim daha??
Biraz önce caddedeydim hiçbir bayiye gelmemiş henüz.Hatırlatmakta fayda var.
bende ankaradakı her yere sordum D&Rlar vs onalrada gelmemıs :D
3u gıbı gelecekmıs
zonguldak merkezde;
an itibariyle autocar, evo, tr tuning disinda aylik otomobil dergisi yok.
saner kardes sizin dagitim sorunlu anlasilan...
Caf caflı bir sayı :)
Güzel arabalar var
Alam bari yarın :D
anlamadım dagıtım olayını neden büyültünüzkü bu kadar .ha bugün ha yarın.ben hep ayın 15 i gibi alıyorum
benim var euheuehee maslak sanayide ama bende göremedimdaha hauahua
süper olmus bu sayı
Arkadaşlar hepiniz haklısınız. Bugün gerçekleşen bir aksamadan dolayı dergi bayide olamadı. Bu bizim dışımızda gelişen bir problemden kaynaklanıyor ama tabiki bunun arkasına saklanıcakda değiliz. Dergi ben bu mesajı yazdığım sırada çoktan tüm Türkiye'ye dağıtıldı. Şu an bile konuyu takipteyiz. Sabah 9'da tüm bayilerde raflarda yerini alıcak. 1 günlük aksamadan dolayı özür dileriz. Eminim Türkiye'nin rakipsiz modifiye dergisi Tuning Türkiye'nin önümüzdeki sayılarını da aynı bugün olduğu gibi iple çekeceğiz. Bizde sizler gibi derginin bayide yerini almasını her ay merakla bekliyoruz çünkü dergiyi satın alan siz değerli okuyucularımızın yorumlarını önemsiyoruz. Bir kaç sayfa öncede belirttiğim gibi, dergide bu ay bir hayli değişim var. Tasarım ve ebatta değişiklik yaptık. Sakın ebat konusuna takılmayın çünkü A4 ebatından 1'er cm küçüldü :) Ve tabiki en yakın rakibimizden 16 sayfa fazla olduğumuzu düşünürseniz bu konunun bir aksaklık yaratacağını düşünmüyorum. Önemli olanın boyut değil işlevi olduğunu bazılarına hatırlatmakta fayda var. Hepinize keyifli okumalar. Çünkü gerçekten Tuning Türkiye'nin her sayfasında ayrı bir keyif alacaksınız...
bugun insallah gelmistir bizim burda olmuyor gelmiyor =) uzaklara gitmem gerek
Dergide karışıklıklar var, rover ın resmi var kendi yok, astra nın başlangıcı yok ortası var??? Ya da benim aldığım karışık?
Biraz önce aldım dergiyi.Mavi roverda sorun yok olması gerektiği yerde fakat Astra ile audi karışmış sayfa66 dan sayfa 88lere atlamış,rakipsiz yorumu yapılan bir dergiye pek uymamış.Boyut olarak bence ideal boya gelmiş cok buyuk dergi rahat okunmuyor.İçerik olarakda güzel olmuş bu ay.
Bendekin de roverın resmi var sonra astra devam edio, astranın başı yok. rover ın sadece bi tane resmi var...yazısı yok...