mersindende araba alınmaz ama galericilerden.2-3 tanesi dışında hepsi çakalın önde gideni.
Printable View
mersindende araba alınmaz ama galericilerden.2-3 tanesi dışında hepsi çakalın önde gideni.
Şahsen Genelleme yapmak yanlış olur..
O memlekette sadece tek bir araç ve tek bir insan yok
Her memlekette farklı araçlar,farklı yüzler mevcut.
Arabayı gösterip,sorgulama yaptıktan sonra sıkıntı olmaz
Tabi En başta Karşıdaki insanın karakterine bağlı
Telefonda arabasını kız gibi satmaya çalışıp yanına gidincede arabasının turşu olduğunu gören çok insan var
abi ben türkiyenin heryerine gittim genelleme yapmak gibi olmasın dedim beni herkes dalgaya almış benim söyledigim sende iyi biliyorsun antepte izmirde nekadar çakalın oldugunu bende antepli sayılırım hemşeriyiz gelir arabada alırız :=)
aracı batmandan çevik kuvvet arkadaşımdan aldım ertesi gün geri sattım ankara ilanı olsaydı gitmezdim :=)
konunun amacına en uygun açıklamayı yapmışsınız, teşekkürler.
konunun açılmasındaki amaç illeri kötülemek değildir sadece genel bi gözlem sonucu bilen birilerinin fikrini almaktır. konu farklı yerlere çekilmesin sizlerinde dediği gibi çoğu ilde iyiside var kötüsüde..
Ne demek biraz da olsa aydınlatabildiğime sevindim. Bu taraflarda netten araç bulan arkadaşlar varsa gelmeden önce baktırırız sordururuz. Ben kendi adıma elimden geleni yaparım. Bi pm yeterli :)
sahibindende bir tane leon var hatay plaka.aynı gün farklı kişiler tarafından mersin ve antepte ilan açılmış.üçgene bak.
Gaziantep kaporta konusunda ileri seviyede bir şehir , bunu son yağan dolu yağışından sonra araçların büyük hasar alması ve onarılan araçların işçilik kalitesinde tekrar gördüm, bu şehirler genellikle diğer şehirlerdeki hasar alan araçları alıp toplayıp güzel şekilde onarıp tekrar satılıyor benim kuzenlerimde bu işin içinde
peder beye focus almadan önce kaporta hasarı olup toplanmış uygun fiyatlı jetta almayı düşünüyorduk her şeyde olumluydu fakat ger ivazgeçti peder bey :) işin özeti Gaziantepte çok bu işler :))
Evet Melihinde (Arkın allen) dediği gibi gelmeden önce PM yoluyla yardım isterseniz biz elimizden geldiğince yardımcı olur sizin yerinize işlerimizi ayarlar gider bakar bilgi veririz. Herzaman herkesi bekleriz.