3ünde de çalışma imkanın varsa.
Printable View
3ünde de çalışma imkanın varsa.
türkcell ve vatanı bilmiyorum ama teknosa da bir tanıdık vardı diğer arkadaşların söylediği gibi sabah 10:00 akşam 18:00 yada 19:00 gibi diğeri öğlen 13:00 akşam 22:00 sabit maaşı vardı + ciroya göre pirim alıyordu. pirim durduğu bölüme göre değişiyor dedi yani 1 TV satınca alacağın pirimi 300 kulaklık satınca alırsın. o çocuk LCD TV reyonunda duruyordu geçenseneden bahsediyorum 1000 TL den aşağı pirim almıyorum diyordu. izin olarakta haftalık 45 saat üzerinden değerlendiriliyor sanırım. 45 saatten sonra izin oluyor herhalde
Vatan Bilgisayar,dönem dönem yönetici yetiştirme eğitimleri veriyor.Bu eğitimde başarılı olursanız,mezuniyet alanınızın da etkisiyle sizin için daha avantajlı olabilir.
turkcell in iç kısmını nasıl yükselinebiliceği hakkında fikrim yok ama cağrı merkezinin çok bir geleceği olucağını düşünmüyorum ve ayrıca maaşı düşüktür diye tahmin ediyorum
satış pozisyonunda en düşük alıcağın maaşa + olarak herzaman primin olucaktır ki bu yerine gore maaşından kat kat yuksek olabiliyor
uzun suredir bu sektordeyim farklı pozisyonlarda çalıştım ilerisi için biryerlere gelmek istiyorsan satış pozisyonunda kısa surede kendinini kanıtlayabilirsin.
ayrıca vatan bilgisayar konusunda sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum
1sene vatanda çalışmış biri olarak söyliyim eğer supervisor'ın iyise sıkıntısı bir şekilde çalışırsın maaşın düşüktür asgari ücret akşam servis yemeğinide şirket verir kotan çok yüksek olur prim alman zordur
vatan bilgisayarda işe başvurdum on gün içinde dönüş yapılacağını söylediler. birebir gidip şubeyle yüzyüze görüşmemin bana bi katkısı olurmu ve yönetici eğitimleri nasıl oluyor buna hak kazanmak gerekeiyormu ayrıca sosyoloji bölümünde okuyorum açıköğreetim fakültesinde. bunların yanında işe alımları nasıl oluyor. kriterleri nelerdir. bunun yanında proje yönetimi eğitimi de aldım sertifikam mevcut.
Turkcell vs bilmm . Teknosa maaşın 1.150 prim wn az 500-600 alırsın. 256.90 krş ticket, 130 TL yol parası alıyosun. Günde 7,30 saat çalışıyosun. Mesain ay sonu hemen ödeniyor.
İşe hemen başlayamaZsın. İstanbulda eğitim ve sınavın var 20 gün hotelde kalıyosun. Hotel 5 yıldızlıdır.
Sana öğrendiklerini soruyorlar. Birde sigortan aldığın paradan yatar. Eline 2000 mi geçti onun üzerinden sigortan yatar..
Bu arada sen redevco magazada filan çalışırsan.. Primin 800-900 olur. Standart magazayı örnek almıştım..