Ne olacakki kardeş kötü bişeymi ki şimdi demiyon
Printable View
Avrupa yakasında denerim ne zmn istersen özelden no pm atabilirim ok dersen
deneme nerde olacak arkadaslar tam olarak tc sıkı makınadır zevkini almaya bak kardeşim
uzaklara gıtmene gerek yok erdem in arkadaşıyım ne zaman ıstersen anadolu yakasında denemek isterim.
Aaa ben alacaktım TC'yi oldu mu şimdi :) ? Valla ne diyeyim hayırlı uğurlu olsun abicim kazasız belasız, fazla yorma ki senden sonra Allah nasip ederse bende tadını aliyim hahah :)
msjı banamı yazdın arkadasım
arkadaşlar cok tesekkur ederim 207 RC ve cupra ve fn2 ile hafta sonu deneyeceğiz ayagımız alışsın konu kapanabılır
Saygılar hürmetler bizden Hayırlı günler
Tabi yaa buralar on numara muayne soran olmaz;) orda hep sıkıntı neyse TC typer için gerekenler yazıldı bizde daha ne dielim bu saatten sonra beklicez :D tC gerekenleri yazacaktır.
Bence stok arabarla deneyen araçlar için çok yavas kalır.TC çok hızlı bosuna demesinler
Orhan abi Tc çok geçer bak benden söylemesi :)
Benim arabada LPG yok abi 97 veya 95 oktan gidiyor genelde :D
Tc typer iyidir bişey dediğim yok şiforu yeni araba patates olmasın sürücüsü olarak bir iki alışayım karşıya şu anda gecemem Allah nasip eder de cumartesiye kadar ömrüm olursa 3 araçla sözleşik kendimi bi tartayım :) ama gelirim ben diyosan ne diyeyim buyur gel bende ilk kez gidecem :D
Vites atışlarına iyice alışmadan bence denemeye çıkma
çünkü pilotaj çok önemli;) piyasa kötü:cool:
bencede typerda vites çok önemli kaldıkı aracında parça var ve en kötü 8800 veya 9000 dönüyordur şuan 100 devir aşağıda atman demek vitesi 1boy geri düşmen demek allah kolaylık versin:Dnot:kaç devir dönüyosun bu konuda bilgin varmı şuan deneme için soruyorum?
Yanlış anlamayın ama araca hakimiyet çok önemli , typer güçlü bir araç roll de olası bir dikkatsizlik kötü sonuçlara yol açabilir.Bence acele etmeyin.
çok dogru söyledin bende ona istinaden çok abartılacak bı durumum yok iddam da yok aracı yenı aldım illaki roll yapmam lazım ve bunun ıcınde tecrube lazım
ben ona saplarım buna 5 boy koyarım dıye bısey dıyemem oyle bi lüxümde yok ben sadece kendımı pişirmek amaclı deneme istedim sagolsun bı kac arkadaslada abartmadan denemeler yapacagız hakımıyetımız Allah'a şükür var ama netıcede burdakıler gıbı arabalarla oldugumdan fazla hasır neşir değilim
geceriz geçiliriz benım ıcın aslında cok onemlı degıl hatta hiç önemli değil ben bu arabayı alırken gazlarım mazlarım sevdasıylada almadım ama bakdım kı bu araba sendeyse gazlamak şart yoksa hıc bı halta yaramıyoz tadı da orda bakalım cumartesı aksamı nasip olursa ölmezsek sağ çıkarsak göreceğiz :D
bide hiç birşey canımdan daha önemli değil ölümüne gitmem kesinlikle oldugu kadar sıkıntı gordugum anda dururum hiç affetmem :D
Kimse merak etmesi gereken ilhi ve alaka vedat kardeşimle aramızda var
avrupa yakası tayfası biraz beklesin.
Vedat Loading şuan belki 1 ay sonra sözleşirsiniz
İşine karışmak gibi olmasın ama ben senin yerinde olsam hayatta denemem. Heyecanını anlıyorum fakat olası bir dikkatsizlik sorunlara yol açabilir. Pilotajın için bence 2-3 ay gibi bir süreç var. Bi de maskara olmak gibi bir durum var ki insanı çılgına çevirir.
:D eyvallah yok ya biliyorum oyle bı derdım yok benım derdım guzel ortam bulup saygılı arkadaslık yapmak yoksa araba ha gecmısım ha gecılmısım asagı yukarı 15 gundur bınıyom araca bugun yarın gıder satılır satılmadan bıraz hevesımızı alalım sonra typera bındıkde sade warex dınledık demıyelım erdem le anlastık bı kac zaman bızım buralarda ıyıce alıstırma yapıcaz sonrası arac hala durursa gazlarız sonuna kadar ama once şöförlükü bitirip artık pilot olmak
yanlış anlamayın ben bilmeyipde bilip gibi atan tutanlardan değilim neysem oyum bılmıyorsam bıseyı bılmıyomdur ezılip buzulmem cevap vermeye calısmak ıcın öğrenicez elimiz direksiyon tutuyor 98 den berı araba uzerındeyız az bucukda meraklıyız ama heyecan yok :)
herkeze ıyı dusuncelerı ıcın ayrı ayrı tesekkur ederım arkadaslar konu kapanmısdır
saygılar hürmetler
amacım sadece tc ile job denemesi art niyet kollamadım gecme gecilme sıkıntım yok!
Kardesim sen deneme talebi actın bende zıpladım;) tc typer beni gececeğini bilerek..
Ama nedense kurt olduk kuzu olduk yada sen oldun avrupalı olduk;) bence böle polemiklere :beuj:girmeyin ben Tc ile denemek istedim çok bilen varsa gecsin koltuğuna asya avrupalı fark etmez gene denerim!!
yada vedat'ı hertürlü beklerim kurt olana kadar;)