User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
129 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: orjınal m paket e 39 f1 ?

ELVAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smg acıklayım araca m3 f1 dırekşiyonu takılarak tırıptonıgı manuel kullanımda dıreksıyondanda vıtes deyıstıre bılıyosun f1 kullanılmaktadır ve bunu yapmak cok basıt bı işlem

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ELVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Smg acıklayım araca m3 f1 dırekşiyonu takılarak tırıptonıgı manuel kullanımda dıreksıyondanda vıtes deyıstıre bılıyosun f1 kullanılmaktadır ve bunu yapmak cok basıt bı işlem
    vitesin smg olamayacağını hepimiz biliyoruzda bide şu motor olayına açıklık getirsen m52 mi m54 mü

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde @ELVAN aracı niye bu kadar arkaladı anlamadım..Yapılan yorumların tamamına yakını İlandaki sallamasyonlarla alakalı zaten...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alana hayırlı olsun da, kim neyi sallamış? fotoğrafları kendi arşivimden koydum buraya, aracın fotoğrafları Ankara'da Gökhan Aykaç abimizin 530i sinden, kusura bakma da sen kime sallıyor diyorsun yalan mı söylüyoruz? adam utanmadan Ankara Sonax ACA'da benim çektiğim fotoyu face den almış, gelmiş buraya neler diyorsunuz, bir de üşenmeden fotosunu çekersen motorun (ama gerçek aracın fotosu olsun, 3,0 motor fotosu olmasın) tekrar yorumlayalım...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al buyur, adam bu aracın fotolarını koyuyor, bir e39 da olmayan özellikler yazıyor, ama konuya yorum yapan ve doğruları söyleyenler suçlu oluyor öyle mi? Aldığın araba buysa hayırlı olsun kardeşim, ama bu araba 5,30i... ilandaki fotolardaki araba yani, haa yok sen bu arabayı almadıysan, burada neyi konuşuyorsun?

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlama da ilanı niye kaldırdın ?
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar daha motırı soruyodunuz ilk yazımda. Yazdım zaten çif vanuslu m52 tu motordur m 54 le arasındakı tek farkm52tu gastellidır m54 elektironik gaz pedallıder baska hıcbır fark yoktur görsel ölarak aynıdır bilmeden araştırmadan biliyorum yorum yapıyorun dıyenlere benim siyetim ben zaten bu yorumlar ökudukdan sonra giddim aldım arabayı birde yukardakı aracında fotosunu ben örmedem bu aracada gitmedim aracın watsat detaylı fotoları istendı öyle gidip alindı alata bilmişimdir haralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki sordun mu arkadaşa kendi aracına madem güveniyordu da neden başka bir aracın hem de orj Mtecj bir 530 i nin fotoğraflarını kullanmış ilanda? bir de aracın fotosunu hala bekliyorum, görelim bakalım nasıl oluyormuş Tech.Upgrade M52TU...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşa imla sözlüğü verin ne yazıo anlamadım. Motor M52 mi M54 mü ne?
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşa imla sözlüğü verin ne yazıo anlamadım. Motor M52 mi M54 mü ne?
    1 ay kadar önce konuyu açan arkadaş link koydu, bir baktım fotoğraftaki araç bir abimin hatta fotolrı bir arkadaşımın mekanında ben çekmişim... ilan detaylarına devam ettim, F1 şanz., çift vanos vsvs bir sürü saçma şey yazıyor, haliyle konuyu açan arkadaşı uyardık ben ilandaki fotoların bende kalanlarını koydum zaten plakayı kapatmıştı ilanı veren... şimdi bu arkadaş almış arabayı bize BMW anlatmaya çalışıyor...

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu arkadaşın arabayı aldığına inanmıyorum.İlanı veren kişi.Konudan bir şekilde haberi olmuş,bide burada Bmw hocalığı yapıyor bize.Plakayı yazar mısın,tescil tarihine bakalım?

osmankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 ay kadar önce konuyu açan arkadaş link koydu, bir baktım fotoğraftaki araç bir abimin hatta fotolrı bir arkadaşımın mekanında ben çekmişim... ilan detaylarına devam ettim, F1 şanz., çift vanos vsvs bir sürü saçma şey yazıyor, haliyle konuyu açan arkadaşı uyardık ben ilandaki fotoların bende kalanlarını koydum zaten plakayı kapatmıştı ilanı veren... şimdi bu arkadaş almış arabayı bize BMW anlatmaya çalışıyor...
    Abicim konuyu ben actim sonuca baglayalim arac gercekten satilmis bie arkadasmn arkadasi almis ne hikmet neye ne kdara aldi solemediler amaa ben 39 a anlasmstm 1 hafta snra tkrr aradm vatzptan resm video istedim sacma sapan resm atfi guvenemedm orjinal m paket jantlari yok sole eksik bole kurcalamislar diyerek 34 bine lak die fiyat dussurdum bole olunca iyice killandim 40 binden 34 e indi hos degeri o kdar cnku lpg tkilcak jant lastik takilcak 40 bine geldi die vazgectim saran arkadas anlamiyor tam bi bmw mahrumu acikcasi guvenip alamadim alan hayeini gorsun ben 34 bin tl ye gtmedim yemin ederim nekaara alindigini cok merak ediyorum
    //M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu arkadaşın arabayı aldığına inanmıyorum.İlanı veren kişi.Konudan bir şekilde haberi olmuş,bide burada Bmw hocalığı yapıyor bize.Plakayı yazar mısın,tescil tarihine bakalım?
    evt bu 'buğulu' plakayı ben de çok merak ediyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar daha motırı soruyodunuz ilk yazımda. Yazdım zaten çif vanuslu m52 tu motordur m 54 le arasındakı tek farkm52tu gastellidır m54 elektironik gaz pedallıder baska hıcbır fark yoktur görsel ölarak aynıdır bilmeden araştırmadan biliyorum yorum yapıyorun dıyenlere benim siyetim ben zaten bu yorumlar ökudukdan sonra giddim aldım arabayı birde yukardakı aracında fotosunu ben örmedem bu aracada gitmedim aracın watsat detaylı fotoları istendı öyle gidip alindı alata bilmişimdir haralde
    hayırlı olsun sıze nasıpmıs bır kac resım koyarmısınız fakat kendı cektıgınız resımler olsun
    //M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle ben kimseye bmw hocalığı yapmaya calışmıyorum benim nekadar bilmedıgim varsa konuya dahıl olan arkadaşlarında okadar bilmedigini görüyorum malesef en azından m52tu motorla m54 arasındakı farkı bı arastırsalar araca şu an lpg takılmakdadır fotolar enkısa zamanda yüklenecektır aracı aldıgım rakamın bi önemi yok beni ilgilendirir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle ben kimseye bmw hocalığı yapmaya calışmıyorum benim nekadar bilmedıgim varsa konuya dahıl olan arkadaşlarında okadar bilmedigini görüyorum malesef en azından m52tu motorla m54 arasındakı farkı bı arastırsalar araca şu an lpg takılmakdadır fotolar enkısa zamanda yüklenecektır aracı aldıgım rakamın bi önemi yok beni ilgilendirir
    benim sorularıma neden cevap vermiyorsun? aracın ilndaki fotoğraflarını ben çektim diyorum yani o rabayı almış olamazsınız, ilan sahibi neden yalan fotoğraflarla ilan açmış? bir de emin ol o TU nun anlamını bile biliyorum o nedenle yazdım Technology Upgrade diye de, sizin motorun fotosunu koyarsanız anlayacağız cidden öyle mi diye...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osmankara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun sıze nasıpmıs bır kac resım koyarmısınız fakat kendı cektıgınız resımler olsun
    ya arkadasım ne cok gerdın ortamı yaa zaten senınle ortak arkadaslarımız var boyle tatsızlıga gerek yok neyse ne aldıysan ıyı yada kotu senın olsun ben alıcaktım nıyetlenmıstım o yuzden merak ettım ne dersen de belkı egomu tatmın ediyorum belkıde merak yanı germenın anlamı yok gule gule bın aldıgın adam bıraz duzenbaz davrandıgından bız sana acıklma yapmaya calısıyoruz cokta onemı yok siznle konumak bıraz zor olucak gule gule bıın aracınıza gihibli isimlı abımızde yanlıs bırsey solemıyr sıze aldıgınız aracın resımlerı ılandakı resımlerle uyusmuyor.... onu soluyor nese cok bı onemı yok
    //M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadasım ne cok gerdın ortamı yaa zaten senınle ortak arkadaslarımız var boyle tatsızlıga gerek yok neyse ne aldıysan ıyı yada kotu senın olsun ben alıcaktım nıyetlenmıstım o yuzden merak ettım ne dersen de belkı egomu tatmın ediyorum belkıde merak yanı germenın anlamı yok gule gule bın aldıgın adam bıraz duzenbaz davrandıgından bız sana acıklma yapmaya calısıyoruz cokta onemı yok siznle konumak bıraz zor olucak gule gule bıın aracınıza gihibli isimlı abımızde yanlıs bırsey solemıyr sıze aldıgınız aracın resımlerı ılandakı resımlerle uyusmuyor.... onu soluyor nese cok bı onemı yok
    //M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)