haberde konu acık degıl bıde resmı bı yazıyla hareket etmek daha dogru olur kanaatındeyım
Printable View
haberde konu acık degıl bıde resmı bı yazıyla hareket etmek daha dogru olur kanaatındeyım
Abilerim konuyu bikaç kişiye sormuştuk. Şöyle açıklayayım , ben 2. sınıftayım şimdi. 3 yıldır alıyorum krediyi. Şu gün evlenirsem , bundan sonraki almaya devam edeceğim hibe olacak , bursa çevrilmiş olacak.
Bugünden önce aldıklarımı istiyorlar yine ayakkabı kutuları boş daha :)
okurken evlenirseniz siliniyo diye biliyorum
azcık bi paradan kurtulmak için evleneceksiniz sonra hatunlar daha fazlasını cıkaracak sizden :) hiç mantıklı değil
beyler bunu sorabilecek net bilgi alabilecek arkadaşlar varsa öğrenip detaylı açıklama yaparlarsa iyi olur :) böyle hep makara tukara yapıyoruz :D
Bugun kyk ya gıderek konuyla ılgılı bılgı aldım ve malesefkı gazetedekı haber tamamen asparagas yetkılının soyledıgı bakanın boyle bır acıklama yaptıgı dogrultusunda ama ne bır calısma ne bır yonetmelık hıc bırseyn olmadgı sımdıye kadar boyle bı ornek de yokmus maleseff ... ve sonuna eklıo kımse bence buna bel baglamasın ( sankı adama borcum varmıs gıbı hıseetım o anda ) hemen odeyelım o zamn dıe cvb layarak bıtırdım konusmayı ...
:) :) :) :)
o zaman klasikleşen son hayırlısı olsun diyoruz :)