yazdıklarını toplayınca focus titanium x çıkıyor ortaya kardeşim.
Printable View
yazdıklarını toplayınca focus titanium x çıkıyor ortaya kardeşim.
B7 Kasa A4 1.6 versiyonu öneririm..
Bende 2 tane vardı en son sattğım son çıkan B7 kasalardı o zaman opsiyonları bedava veriyorlardı B8 kasa çıkmadan önde full B7 leri elden çıkarttılar ( xenon-sunroof-deri koltuk ısıtma cruise vb.. )
Performans beklentisi yoksa ve tüketim ön planda değilse alınır
Bakımları ve yedek parçası acayip ucuzdur çünkü motoru kullanmayan vw group aracı yoktur çok sağlamdır da motoru gayet konforlu ve rahattırda..
Connecting site...
Bu tarz bir araçda bakabilirsiniz
Abi ben lpg takılmaya gelen civicleri görüyorum otomatiklerin ortalamaları 10-11lt lerde hep, otomatik olupta 9un altında görmedim ama manuellerde dediğin gibi 7lt ler yakalanıyor.
Araç seçimi içinse mazda6 tercih listenizdeki en dolu ve üst sınıf araç. Bakımlarıda makuldür. Düzgün lpg montaji ile sorun yaşamazsınız ama 5 yıl sonra aracı sattığınız fiyat sizi üzebilir. Boşline 316 bence hiç düşünmeyin hiç gitmiyor bildiğiniz eşek, sadece bmw arması için alırsınız.
mazda 6 yada accord fikrim
kesinlikle e90
seçenekler içinde mazda 6 varsa , o seçilmelidir.lpg'nizide takarsınız huzurlu huzurlu binersiniz.birde düz vitesmiş zaten basınca illallah ettirmez 1.6 a3 ler focuslar , hondalar gibi.üstelikte tasarım olarak çok güzel bir araba.her yerde dikkatleri üzerine çekiyor.mazda sorunsuzluğu var birde.
Connecting site...
düşünürsen araç bende yardımcı olurum
ilk posttaki linklerin arasında mazda6 çok hoşuma gitti gerçekten.
makyajlı legacy de olabilir 2007-2009 arası. piyasası 35-38 gibi
Accent ile i30 farkli markalar gibi dusun. Bence yeni kasa da denj gelirse i30 guzel bir secenek. Honda accord olmadikca bosver bence .
O fiyatlara Alfa Romeo 159 1.9 JTD düşünülebilir.
159 1.9jtdlerin cok yaktigini okudum bir kac yerde 10-12ltlerden bahsediyorlar. Var mi bizde kullanan?
Donanım ve yakışıklılık olarak bence en güzeli Mazda 6. Hem 2 litre, az buçuk yürür rezil etmez, hem cayır cayır yakmaz diye düşünüyorum. ama 40 binin üstüne kredi vs imkanım olsa Sıfır 1.6 D-Tec Civic bakardım. ( Bu ara çok sardım buna birilerine aldırıcam illa ki :D ) Değerleri falan çok iyi bence.
2011 civic alırdım yay xenon film vs... ufak tefek şeyler falan yapar keyifle binerdim...
Mazda 6 şu sıralar benim de aklımı çeliyor.
Mazda 3 hb 1.6 impressive (2011-2012) kullanan var mi aramizda? 105hplik motoru cok mu essek a3 gibimi acaba?