ben bu türk milletinin VW sevdasını anlamıyorum. Zengi ettik şahenk ... ini.
Kendimi bildim bileli de itici gelir bana VW nin araçları. Bugüne kadar hoşuma giden tek aracı CC.
Printable View
ben bu türk milletinin VW sevdasını anlamıyorum. Zengi ettik şahenk ... ini.
Kendimi bildim bileli de itici gelir bana VW nin araçları. Bugüne kadar hoşuma giden tek aracı CC.
Allah'tan dsg'ler çok kafa ağrıtıyo, yoksa piyasada vw'den başka araç göremezdik...
Bentley iyi ya 21 tane :)) ben daha az beklerdim :D
vw ve renoda şaşırmadımda vw de 50.000 tanesi crafterdır zaten.... ama Honda şaşırtdı ürün yok adamlarda 15.000 adet satıyor ilginç...
[QUOTE=Berkan;7263036]belli işte gidin esenyurt vw satıs danısmanı suratına bakmıyo konusrken. alırsan al almassan baskasına satarm mantıgında yokbilmem kaç ay bekle vs. bir burnu havadalıklar. deli oluyorm mecburen gircek olsam bilede vw esenyurda
cok doğru tespıt dostum. araba almaya gıdıp katıl olunabılır.
vay anasını **** boklu forda bak hele sen :D
Lüks segment te Bmw birinci :)
Honda baya geride kalmış umarım listeyi göz önüne alırda tasarımlarını düzeltir aston martinde gerçekten türkiyede tek olmuş :D
Honda 14. olmuş çok ayıp,Mercedes'ten kaliteli araba nası 14. oluyor yaaa :)
11 senedir Ford birinciydi, bu sene kaybetti liderliği.
Merco bmwyi nasıl ezmiş anlamadım otobüs tır da var galiba işin içinde
BMW binek araç olarak Mercedes'i geçmiş. 20705 adet BMW, 20023 adet Mercedes satılmış. Yalnız geçen sene BMW fark olarak daha öndeymiş. 15247 adet BMW, 12730 adet Mercedes satmış.
VW'nin forumdan belliydi 1. olacağı :D 88304 adeti binek otomobil. Golf, The Beetle, Passat ve Passat Variant modelleri sınıfının liderleri olmuş. Polo çok az bir farkla Fiesta'ya geçilmiş. Scirocco nerde derseniz Beetle'a geçilmiş :) En büyük kayıp Ford'da. 11 yıl üst üste şampiyon reklamına ara verdiler. Benden şimdilik bu kadar :)
bmw e90 e60 kasadan bu yana satışları katlamışdır çünkü bilhassa kiralama şirketleri filolar ve direk değil ama en direk yoldan satış yapan firmalar bom boş kasalar getirtip çokda güzel fiyatlara sattılar.. sanırım halada bu sistem devam ediyor..
VW'e ciddi anlamda bi talep oldu bu sene... Hızlı araçlarıda çok satıyor artık. HONDA filan geri kaldı bu yönden
tsi cıktı mertlik bozuldu :D
porsche ye bakın 327 tane vay be