bir önceki kasa sti da zaten camları çerçeveliydi.
Printable View
bir önceki kasa sti da zaten camları çerçeveliydi.
Taklitler asillarini yansitir :) önu Evo X gibi :)
Bence başarılı kasa ya, kanat biraz kibarcık kalmış bence de ama zaten araba da eski kasalarına göre daha kibar olmuş. Daha bi şehir canavarımsı sanki hiç rally yuhu yokmuş gibi.. Ama yine 3-5 video çıkar aklımızı alır, olmuş olmuş deriz gibi geliyo :D Ben beğendim ya, oluru var.
yeni kasa sti ları, evo ları ilk çıktıklarında hep kötüledim, beğenmedim. ama sonradan çok hoşuma gitti hepsi...
bu sefer aynı hatayı yapmayacağım. güzel olmuş diyorum peşim peşin :D
eski kasa hasta işi diye satarlar artık eski kasaları :D bende beğenmedim eski kasalar daha güzel duruyordu
yıl 2015 2.5 motor turbo 300hp. bu japonlar ileri gideceğine yerinde saymayı ne çok seviyorlar..
ben beğendim...
o değil de Evo serisi artık üretilmeyecek diye biliyorum.
Zaten bu da evo ile impreza mix olmuş
Yazıklar olsun be bu nası bi tasarım? Jantlar nedir öyle,neden 2.5 litre? Scoop neden böyle,neden kanat güzel durmuyor? Nerde eski Bug-blobeye nerde.. efkarlandım :)
arkasının son kasadan bir farkı yok.
genel olarak giderek çekiciliğini kaybediyor.
şuan ki sedan kasa çok daha iyi.
Evo X olarak nisanda bitiyor yani
En basitinden STİ jantı diye bir kavram vardı.. Şu jantlar şuan kullanılan bir model.. TE37 taksaydınız.. Tabi jant takılacak en son noktalardan birisi böyle bir araçta ama detaylara girdikçe özgünlüğünü kaybetmiş bir otomobil karşımızda.. Ha gideri var tabi ki her zamanda olacak..
olmadı be canım
Nerde o eski muazzam görünüş...
bu da yapılır edilir güzelleşir de, kötüye doğru gittikleri kesin tasarım olarak.
bu iyiydi ama :D
http://img842.imageshack.us/img842/291/inzc.jpg