Yakin bir tanidigim Istanbul'a 1 haftaligina tatile geliyor onu ve ailesini her tarafa goturup gezdirecek dolandirmayacak bir taksi lazim.Bunun icin duzgun birini taniyan varsa iletisim bilgilerini versin lutfen.Tesekkurler
Yakin bir tanidigim Istanbul'a 1 haftaligina tatile geliyor onu ve ailesini her tarafa goturup gezdirecek dolandirmayacak bir taksi lazim.Bunun icin duzgun birini taniyan varsa iletisim bilgilerini versin lutfen.Tesekkurler
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
pm atildi bro sagollasn
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Tartışma çıkarıcak birşey olduğunu düşünmüyorum açıkcası öyle bir niyetimde hiç olmadı şu ana kadar. Herkese denk gelmiştir trafikte sinirleri bozan bir taksi şöförü, sizede gelmiş olabileceğini düşünüyorum da, denk gelmediysede geldiğinde bana hak verirsiniz belli başlı konularda.
.
Ben genelleme yapmadım ki. Nerede genelleme gördünüz o yazdığımda? Arkadaş yapmış. Öyle bir taksici yok diye. Ben 2 taksici tanıyorum ilk mesajdaki olumsuzlukları taşımayan, ki taksici çevrem yoktur(akraba vs.) Demek ki 30-40 taksici görüp genelleme yapılmaması gerekiyor diyerekten belirttim. Yanlış da birşey yazmadım, illa ki yanlışlıklar olur, fakat genelleme yaparak bütün taksicilere tü kaka demek yanlış olur.
Instagram: mutusgarage
Sinir bozan kadar acelesi olana yol açan, kaza bela durumunda ilk yardıma koşanlar da var.
Hepsini bir tutmamak lazım.. Ben gayet kullanıyorum İstanbul'a geldikçe, hiç memnuniyetsizlik duymadım bindiğim taksicilerden![]()
kendi plakamız var babam tek şöför kullanıyor isterseniz yardımcı olabilirim.
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
bizde taksiciyiz babam 40 senelik taksici.amcam haric 7 sülalemde taksicidir bizim sülaledede mevcut ama genelleme yapmayalım her meslegin cakalı var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)