hiçbirsey yapamazsan eskort hatunlar 1 telefon otede :D ne gerek var kazakıstan falan
Printable View
hiçbirsey yapamazsan eskort hatunlar 1 telefon otede :D ne gerek var kazakıstan falan
Bu ülkede hala daha ülkeden kaçabilmesi için para gönderdikten sonra ses seda çıkmayan devrik nijerya prensinin yasını tutan vardır :D
yazık olmuş elemana yaw :)
altından olsa yine gitmem üşenirim, bi ara singapur a giden bi arkadaş daha vardı sanki forumda hatırlayan varmı? :D
bir musibet bin nasihatten iyidir ama anlayana bu çocuk 2 aysonra ukraynaya gitmesse taksim meydanında çırıl çıplak koşucam :D
Kazakistan Türkmenistan zaten bu olayların çok olduğu yabancıların pek sevilmediği fena ülkeler ne işin var abim oralarda. yakında mis gibi ülkeler var sorunsuz gitsene oralara :)
Yazin kemer de tanistigim hatunda cagirnisti beni vay a.k hahaha
Lan gecen cama vurup ' beni xyz adresine kadar gotururmusun " diyen kizi almadim, o kadar para harcayip ulke degistirmek ne? Annen senden birsey istese almazsin, hatun az cilve yaptimi aboooo
Nat Geo
Kabusa Dönen Yolculuklar.
başvurun güzel para alır :D büyük geçmiş olsun
Ucunu goremedigin delik icin bu kadar gitmek niye :D
Her salatalığım var diyene tuzla koşmayacaksının cinsler dğeişmiş versiyonu bu :hahaha: :cool:
bana minibüste kız yanaşıp canım yanıyo gel içmeye gidek diyo, istanbulda cesaret edemiyorum adam kazakistana gitmiş :D Parası neyse verirsin yav böylede yokluk olmaz heralde :D
250 gram şey uğruna, Ülkemizde kalmadı mı ya :D
Vay arkadas olaya bak ya gecmis olsun diyelim neyzen tevfikten alinti yapardimda ban yeriz yapmiyorum :)