cok kalabalik oldu abi. dikkatli olmakta fayda var. ben dondum eve. kolay gelsin size.
hıkmet usta dıkkatlı olun ... video beklıoruz
yok bende buaksam ıcın demedım ama genelde görüyoruz denemeye cıkan 2 arac oluyor arkada 5-6 arac bazen kameraya alıcam dıye arabanın onune gecıyolar veya arkadan cok yanasıyorlaar gibi.bazende bulusma yerıne gelırken gaz basıp gurultu yapıyorlar ve polis geliyor buseferde.sonucta bızde ızleyecegımız keyıflı denemelerı göremıyoruz.
BaYTaR MURO
Atarlı accord var denemek isterseniz Düzce'de buluşalım buarada maşallah gürcümün araba başladı gecelere çıkmaya Allah utandırmasın maşallah hikocum ellerine sağlık![]()
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
41 plaka siyah bir typer patlamis bu gece olen varmis, varmi kimseden bi haber ? İnsallah yanlis bi haberdir diyorum ama ?
3 tane var 41 uf, 41 rr, 41 tc
rr ı aradım onlar çıkmamış
tc vedatı aradım meşgule verdi
uf un durumu nedir
inşallah yalandır kimsede bişi yoktur
ben 41 tc yi ataşehire giderken gördüm yolda saat 12 gibiydi galiba inşallah kimsenin bişeyi yoktur yalandır.......
Nedir son durum? Kaza mevzusunda varmi kesin bi bilgi falan?
Yoktur umarim kimsede bisey, umarim kaza falanda yoktur..
If you have no LAG, you have no turbo..
Typer Yoktu Galıba Yalan Haber Typer ama audı a6 41 plaka bırde mercedes kaza yapanlar audı frene basıp duramamıs mercedesı suruklemıs 400 500 metre 2 Kısı agır yaralı Idealtepe Sahilde oldu Kaza Gecmıs Olsun...
Dyno Dynamıcs
GT Performance
Dr.Ecu
Büyük geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur acil şifalar kaza yapan arkadaşlara
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
Arkadaşlar 41 RR bendedir .Aracım tüm gün yattı , kazayı duydum şok oldum.İnşallah yanlış bir duyumdur.
İKİZLER TGT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)