Merhaba arkadaşlar bir tane Saxo için muhtemelen yarın Tekirdağ'a gideceğim Tekirdağ'da bildiğiniz bir test merkezi veya Citroen servisi var mı?
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar bir tane Saxo için muhtemelen yarın Tekirdağ'a gideceğim Tekirdağ'da bildiğiniz bir test merkezi veya Citroen servisi var mı?
Teşekkürler.
Tekirdağ'ın ilçesi Çorlu'daymış merkez lazım kardeş.
Çorlu merkez arası uzak.
Yine de teşekkürler.
Test merkezi filan da olabilir.
Arabada 1.5 once yil bi sorun yoktu baska biriydi sahibi fiyatta anlasamadim kaportada masraflari wardi onlari simdiki sahibine sor bakalim yaptirmis mi ?
Araci bi kac oldu tekira alisveris merkezin ust sokaginda goruyorum ama dikkatli bakmadim.
Ben baktigimda km 182k civariydi.
İnstagram:
guven_arabacioglu
bir zamanlar vardı, istanbula doğru değirmenaltından sonra çamlık bir alan vardı.. orayı geçince citroen bayisi vardı ama şu anda varmı hatırlamıyorum..
Tekirdağın girişinde otomobil firmaları var Renault olması lazım orada bakarlar diye düşünüyorum, Hyundai var birde![]()
Yeni konu acmak istemedigim icin burdan sormak istedim. Tekirdag merkezde bi leon arac almak istiyoruz acaba gosterebilecegimiz biryer varmi.
Kia Berkan ın sitesinde ekspertiz hizmetleri diye yazıyor ve Fiat ın Otoeksper kısmı da varmış buralara da sorulabilir.+
+
Şöyle bir yerde var;
http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...46204568/detay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)