Benimde aracımda kaza tutanağı yok, daha önce de doldurmadım, hep aklımda bi ara alacağım, inşallah kullanmaya gerek kalmaz ama her durumda bilgili olmak iyidir.
Printable View
Benimde aracımda kaza tutanağı yok, daha önce de doldurmadım, hep aklımda bi ara alacağım, inşallah kullanmaya gerek kalmaz ama her durumda bilgili olmak iyidir.
Öyle bir durumda karşımdakiyle konuşmam bile.. Geçmiş olsun, geçmiş olsun.. Bitti.. Tut raporu geç.. Eksper bile bilmiyor parçanın, işçiliğin boyanın ne tutacağını..
böyle pasifsen sıkıntı büyük ...
Geçmiş olsun.. her işte bir hayır vardır ama beyzbol sopaları bu günler için var :)
Beyzbol sopalı arkadaşlar karşı taraf şikayet edip mahkemeye gidince, şikayetten vaz geçsin diye baklava börek götüren kesim mi..
Geçmiş olsun keşke polis çağırsaydınız direk. Trafıkte pasifleşme aktıfleşme diye bısey olmaz,Trafıkte kavga olmaz, kımın ne olduğunu bilemezsın.Şükür başıma böyle bişey gelmedı ama haklıda olsam haksız da olsam polıs cagırırım.kimseyle tartısmaya girmem
Geçmiş olsun keşke polis çağırsaydınız ...
Beyzbol sopası değil ama normal sopa benim eski arabamda vardı,o hayatı bende yaptım 18 yaşında yeni ehliyeti almıştım kan kaynıyor..
Bigün camları filmi bi araba ona kırmızı yanmasına rağmen bir anda önüme çıktı ve vurmama ramak kaldı.
Bir anlık sinirle küfür ede ede sopayı alıp arabanın yanına gittim.
Arabanın içinden orta yaşlı bir teyze çıktı. O elindeki ne evladım bana mı vurucaksın dedi gözleri doldu teyzenin ki o anda kendimden nasıl utandığımı anlatamam bile:)
O gün bu gündür trafikte sopa,kavga mavga asla etmem.
Kavgaya gürültüye gerek yok,anlaşamıyorsanız adamla polis çağırın anlaşırsınız da tutanak tutun yolunuza devam edin. Hakkınızı yedirmeyin zira para kolay kazanılmıyor...
Buna ne cevap verilirki. Geçmiş olsun.
Sayfalar - www.trafik.gov.tr
Numarasıda 155.. Tüm operatörler için ücretsiz.
Iniyosun geçmiş olsun diyosun, ezik kırık çıkık yoksa arıyosun onlar gelip gerekeni yapıyolar.
Üzülme ama Aktiflikle Pasiflikle alakası yok ki bunun sonuçta bardan kız ayarlarken adamla karşı karşıya gelip geri çekilme gibi bir durum değil bu.
Süreç belli rapor +fotoğraf hazırlayıp evrakların (ruhsat sigorta kasko)fotokopilerini alıp iyi günler deyip devam..
ilk kazada olur böyle şeyler, ben de dikkatsizlik sonucu yapmıştım ilk kazamı(sonradan düşününce anlıyorum, yol hakkı benimdi) ama tecrübesizlik, bir de adam kaskom yok filan deyince nasıl olsa benim var diye suçu kabul ettim, bi sonraki dönem kasko&trafik sigortası fiyatlarını alınca aklım başıma geldi,
Önemli olan hata yaptıktan sonra hatandan ders alıp, o hatayı tekrarlamamak, çok da takma kafana
Pasif olduğun sürece 'altta' kalan 'ezilen' hep sen olcaksın. Arada 'üste' çıkmak lazım ki tadı çıksın (hayatın)
Çok geçmiş olsun.