Bende amaroya takıldım :D
Printable View
Ben Ankaralı olarak uzun zamandır ustumuze coken sisin kalkıp tepemizde gunesi gormemize seviniyorum insanın iceri giresi gelmiyor
saygı ile eğiliyorum :D
Bilmiyorsan sadece tabela olayı zor , onun dışında bir absürtlük göremedim ben...
Birde 6aydır kimle konuşsam belediye başkanını kötülüyor ama bu adam 20senedir başkan :)
Bukadar güleceğimi hiç düşünmemiştim :D o kentsel sapan neyin nesiyse :)
şimdi aklıma geldi bu keçiören tarafındaki kırmızı trafik ışıkları neyin kafası acaba? :D trafik ışığı olarak sadece kırmızı ışık var yanınca duruluyor sönünce geçiliyor :D
Ankarada yasamak eglenceli olmali, merak ettim simdi :)
Bende aradım onuda kuzen bulamadım :D :D :D
Sana yeşil yanıyor dönüyorsun diğer tarafa kırmızı yandığı için yayalara yeşil yanıyor. Ve tam o sırada o yalnız kovboy kırmızı ışık devreye giriyor.Siz duruyorsunuz yayalar geçiyor. Arkanızdan gelen bu konuda bilgili değilse de size vuruyor bu mevzuda böyle uzayıp gidiyor :D :D :D
Ankara enteresan bir yönetime sahip.. En son vaatlerinden biriside Ankara'yı şangay yapacağım diyordu.. Eryaman metrosu kaç senedir atıl uğraştığı şeylere bak.. K.Topbaş'ın testislerini yesin o..
gökçek varsa işin içinde gayet normal :D
Başgan sağolsun dün 214 eser açtılar :D bina giydirme, ışıklandırma, turist ofisi vs vs diye uzaar gider.
ankara böyle evet.biz o kadar alıştık ki bunlara neyi anormal bunun yaaa diyesim geliyo bakarken