3-4 taneniz bir araya gelip tenhada posta koyun.ciddiyim.
Printable View
3-4 taneniz bir araya gelip tenhada posta koyun.ciddiyim.
okulun koridorunda üstüne atlayın sopalarla dalın ağzını yüzünü kırın ellerini çekiçleyin bi daha kalem tutamasın
yaw eğer bir insan haksız iş yapıyorsa er geç o döner şiddetle çözülecek bir şey değil hepimizin başına gelmiştir posta koymakla olacak şey değil sadece bu değil hiç biyerde kanınız kaynıyor tamamda mantıklı şeyler söyleyin
Benimde başıma çok geldi halende gelmekte ama elden bişey gelmiyor onlar dayanışma içinde. ancak dayınızdan rica ettiğiniz taktirde (varsa) bi güzellik yaparlar meb'den.
it iti ısırmıyor malesef
İşin hukuki boyutu: Hocanın sana vermiş olduğu FF notu artık ne diye geçiyorsa, buna hukukta idari işlem deniyor. İdari işlemlere karşı, idari işlemin iptalini bu kararı öğrendikten sonra 60 gün içerisinde idare mahkemelerine başvurarak dava edebilirsin. Dava sürecinde almış olduğun notlar tarafsız bir hoca ya da o işin uzmanı tarafından incelenir. Mahkeme seni haklı bulursa bu FF notunu iptal eder, ve hakkın olan not ne ise onu alırsın.
Uludağda iki yıllıkların hocasını atolyeden dışarı attım benim çalışma saatimde torna tezgahına tecavüz ettikleri için. Rektör dersten aldırdı. Sözlü savunmamı istedi kadında oradaydı. Aynen teker teker anlattım. Kadın okul dışından bir müşterisi için parça yaptıklarını söyledi. Kadının makine ile yakından uzaktan alakası yok. Bende her detayına kadar anlattım. Yiv ucunu soğutucu bağlamadan kullandıkları için köreldiğini bütün gece onu düzeltmek için uğraştığımı vs vs anlattım. Tamam evladım sen çık dedi. Arkamdan kıyamet koptu odada. Ne mi oldu. Malzeme hocası bana taktı. Ortalamamın içine etti. Bırakamadı. Çünkü hep geçer kağıt verdim. Ama ortalamamı yedi. Kocasıymış meğer.
İstatistik hocası göremiyor diye siyah tükenmez kullanma koşulu koydu. Bende unuttum. 100 lük kağıt verdim 0 aldım. Sonradan çaktım olayı. Hocaya gittim hiç bişey okuyamadım 0 verdim dedi. Okulum uzayacaktı sırf o ders yüzünden. Dilekçeyle itiraz ettim. Asistanı okumuş. 98 aldım geçtim. Bu tip hocalar hep vardı hepte olacak. işin içine insan girdi mi bunlar olacak.
Bi üniversite hocaları bide polisler,egolarından yanlarına yaklaşılmıyor. Dünyayı yarattık havalarından ötürü hepsinden nefret ediyorum. İnsan gibi konuşmak istersin aşağılarlar,soru sorarsın dengesiz dengesiz konuşurlar. Günaydın dersin yalakalık olarak algılarlar,demezsin tribe girerler.
20-24 yaşındaki insanlarla kendilerini tatmin ediyorlar.
o öğretim üyesinden hiyerarşik olarak üst seviyede olan biriyle aran iyiyse sorununu halledebilirsin bence :)
Ben hazırlıkta sınıfta kaldım nasıl olduysa Bursa'dan babamın bir arkadaşı rektörle kanka çıktı randevu aldık bursa'dan yanına gittim rektör'ün bana sadece tek kelime dedi ''çalışsaydın'' sonrada güldü bıyık altından :D :D 1 sene kayıt dondurdum 2 sene hazırlık okudum şu an 1. sınıftayım zaten geç başlamışım battı balık yan gider hesabı hiç takmıyorum... :) Evden para almadığım için rahat hissediyorum belkide kendimi...
Sanırm aynı okuldayız. Ben de bir dersten gçen dönem beklediğimin çok altında harf notu alınca hocaya 3 mail 1 dilekçe ile ulaşmaya çalıştım (hoca okulda kadrolu değildi) ama nafile. Benimki yine seninki kadar önemli olmadığı için sağlık olsun dedim geçtim. Inşallah sen olumlu bir sonuç elde edersin
Dilekçe yazıp gerekli yerlere şikayet edin.
Hangi üniversite :)
şerefsiz danışman yüzünden okulum 1 sene uzadı,not ortalamam sayesinde düştü.Kadın takıntılı bi tipti,ders seçim zamanı ilk günden ders seçip yollardım kotalar dolmadan onay versin diye 2 gün beklerdi kota dolmuş diyip dersi onaylamazdı.Kaç sefer şikayet ettim ama nafile bi *** olmadı.Hatta bi arkadaşım bu kaltak yüzünden okulu bıraktı.Topunun Allah belasını versin.