düz yolda gidiyordum.ana yoldayım...tali yoldan biri cıkıp kavsaga girdi ve bana carptı....sol arka kapının yanı biraz iceri goctu...kac para masraf cıkar bilmiyorum..100-200 cıkar herhalde.... carpan kişinin tamponu çatladı...birazda kırıldı bi kac yerden...
ilk kazam vede pasif oldugum icin hiç bişey diyemedim..adam en sonunda anlasalım...ben benimkini sende seninkini yaptır hallolsun iş dedi.bende 400-500 masraf cıkacak dedi...... iyi madem dedim peki oyle olsun dedim çektim geldim.......... ama yırtıcı biri olmadıgıma su an cok üzülüyorum.....
baskası olsa ne demek oyle seymi olur su kadar para vereceksin der yada kavga eder vs vs..... carpan adamın arkadasları ana yoldan geliyordun ama kavsakta sagdaki adama yol verilir vs vs deyip geveledi bişeyler..ona bile laf edemedim...
ne olacak benim bu halim bilmiyorum..
arac kamerası goruntuleri var...sol arkadan carptıgı icin tam gorunmuyor kaza anı..ama kimin kural hatası yaptıgı bariz ortada..... olay anında arabada biraz küfür ettigim icin sesleri kaldırıp, upload yaparım yarın....