300 hp veren turbo ies ile 260 hp veren type R mı deneyeceksiniz? Anladııım.
Printable View
300 hp veren turbo ies ile 260 hp veren type R mı deneyeceksiniz? Anladııım.
Arac sahibi bu kadar genisken siz niye geriliyosunuz :)
bu videolarda 0.8 bar basan araç değilmi ?
t3/t4 turbo var yazılmış orda
burda da K04 diyorsunuz
Aracın dyno çıktısını buraya koyabilirmisiniz eğriye bir bakalım bana çok fazla güç çıkmış gibi geldi
dynoda patinaj çekmiş olmasın ?
Sence denk olur mu? Araban 1.6 diye mi 2 litre atmosferik ile denk diosun. Kilo olarak yakinsiniz hem 40 hp hem de tork avantajin var. Type r bi tek sanzimanda 6 ileri avantaji var. Sence adil mi. Denk mi. O yuzden cikipta arabami gormek istiyorum deme. Arabanin gideri belli eger o gucteyse.
Alper sende saçmalama
aralarında 800cc fark var
K2 ün torku çok daha fazladır ies ten
Ayrıca ben arabamı 260/265hp n/a typer ile denemek istiyorum kime ne bundan denemeye gelicek olan cem abide zaten hafife alınacak bi araba değil keyif ile basılacak görülecek ortalığı neden karıştırmak istiyosn
Ertugrul cok duzgun bi arkadas, arabasinin ne kadar gidebilecgini bilip denk olabilecek denemeler yapmak istiyo. Herseyin guc olmadigini ogrenmis olmamiz lazim sanki
sana ne? Hıyarlarla sıkmak için mi yaptım arabamı. Her şeyim hıyar diyene elimizde tuzla mı gidicez. Ben çıkıp gazlıorum istediğim zaman.
Ya bi s. git okan. Senin arabandan mı çekinicem amk. Bi de neden çekiniim. Geçersen dünyam mı kararacak. Uyku uyuyamayacak mıyım? Rezil mi olucam sokağa mı çıkamiicam. Neyin kafasındasın. Sen o araba ile Denizli Bursa gidebilio musun iş için. Ben o iş için kullanıorum. Gazlamak için GC8 im de var 2.5lt 30Rlı. Dener misin? Altındaki lahana mı turşusunu mu kuracaksın hayırdır?
bence 300hp ise 250-260hp civarındaki n/a ile çekişmeli olur gibime geliyo güzel deneme olur geçemese bile pek bırakmaz tutunması iyiyse n/a karşısında
uyar denerim..
Ok yanlış okumuşum ama torkun gene K24den fazla. K24 270 nm verebiliyor. Bi de sen bütün boost aralığında verebiliosun o anlık veriyor.
ErT_ThM sen en son gecen hafta 208 gti ile denedinmi sonucunu söylıyebilirmisin ?
Ben denemdm 208gtı iile bizim arkadas MNd czt ile denedi arabası 6900 çewiren araba 5500'de kesti ama ortalama kafa burun yürüdüler
Bir ara bende denemek isterim. Arabayi merak ettim.
yaa kusura bakma 2008den bu yana bu foruma üyeyim sizin kadar alakasız konulara yorum yazan alakasız şeylere idda eden ve her yaptığı konuda mutlaka kavga çıkaran birini daha görmedim hangi tartışma yada deneme videosu açsam mutlaka sizin iddalarınız ve tartışma yaratan yorumlarınız zevk meselesimi diyelim başka bişemi adını koyamadım ben :mad::mad::mad:
haddimi aştıysamda kusura bakılmasın lütfen
Deneme olmadan boka sardı :D