Printable View
İzledim genel kriterlere göre az durgundu ama güzeldi. Gittikçe coşacaktır
1-2 süperdi 3 duruldu hayırlısı :)
bence çıraklar la ustalarda kardeşler kadar iyiler. pompacı elemanda ciddi sivrilikler yapıyo :D
bu bölümde fena diğildi. :)
ilk bölümde çıtayı çok yükselttiler:icon_tup:
Bence gayet iyi devam ediyor.
İşler Güçler'in yeri ayrı olsa da hemen hemen aynı kıvamdalar. :)
çok geç saatte yayınlandığından internette izlemeyi tercih ediyorum ve 50 dk civarı bitiyor saatlerce tv ye bağlı kalmıyorsun hem :D
oldukça eğlenceli komikli momikli birşey :D
http://i57.tinypic.com/24llxcx.jpg
Muhasebeci favori karakterim. :D
Bugün bipsiz izliyim bi tv de tadı çıkmıyorda sırf reytingi düşmesin diye tv de izliyorum :D
Bu bölüm geçen haftakine göre kat kat iyi olmuş, inşallah çıtayı daha da yükselterek giderler, süperdi. Dün tekrarını izledim, bugünde bipsiz izledim. :D
Robot sahnesine çok güldüm :D
bu bölüm çok iyiydi. hele hele muhasebeci adamım benim yaaa. günlük 15 tl sahnesi çok iyiydi :D
Hepsi bir kenara... Bizimkilerin annesi kahveye girdiğinde, sorgusuz "Dünya ahiret bacımsın" diye başlaması çok iyiydi. Bildiğin kahkaha attım orada. : ))
Bu blüm gerçekten çok güzeldi özellikle bipsiz izleyin. Metin ile hacı şerifin diyaloğunu tekrar tekrar izliyorum :D
bip siz mip siz diyor da yine bazı kısımlarda var hiç bip siz olanı var mı :D
çok iyi sahne ya :D ahahahah
Kardeş Payı | Pompacı Kartlar-Günde 5 vakit fitne dağıttım - YouTube
Bölüm bayağı güzeldi. Konu da güzel gidiyor şimdilik. Umarım bozmazlar. : )
Arkadaş çok kısa geliyor bana :(
Sebebi neydi ki :)
Enektar paspasın altında :D fenomen şeyleri kullanan dizilerden biri kardeş payı diğeri medcezir :)
benmi yanlış duydum :D
Herhalde bende yanlış duydum :) **ına kodunuz mu dedi :)
namına koydunuz dedi sanırım
'Mahallenin namına kodunuz.' dedi ama biz zaten öyle anlamaya dünden hazır olduğumuz için öyle anladık. :p
Sabırsızlıkla bipsizi bekliyorum ben :D
Kahvedeki suni tenefus muhabbeti cok iyiydi :D
Bu bolumde cok iyi karnim agridi gulmekten :D
Yalniz naminayi bende anlamadim bip koymayi unuttular sandim :)
bende unuttular dedim ama inceymiş bizim kafalar yakalamaz onu direk yapıştırdık :) panik olunca atağa kalkıyorum demesine çok güldüm yav :D
senin ızdırabını dindiricem :D
Şimdi seyrettim Bende netten.
Ençok Annelerinin, aceleye geldi yalapşlap yaptık 1ci çocuğu dediği sahneye güldüm :D
ilk sahne de çok güzeldi :D
Akşam kendi kendime tribe girmeye başladım izlememek için direniyorum, bipsizi izlicem diye ve heycanı kaçmaması için. Şu eczane önündeki diğer adamla Ahmet Kuralın sahneyi izledim orda yarıldım ya. :D
8. Bölüm
Sonda çok güldüm ya :D Amca senin ben a..... :D aahahhah
Doğukan MANÇO güzel bi klip yapmış kardeş payı severlere duyrulur :))
Doğukan Manço ft. Tuğba Yurt - Sakin Ol TEASER - Dailymotion video
:D
Feyyaz yaaa, TR'nin en güzel kızı bence
Çok güzel dizi ben genelde ertesi gün tvyo dan +18 izliyorum daha iyi oluyor zaten ne varsa perşembeye koymuşlar vadi, arkadasım h. G, güldür güldür
izlediğim en iyi bölümdü bence:)
göndermeler çok ama çok iyiydi.